Тактичні штани Emerson Assault Pants 34/32р 2000000047201

Тактичні штани Emerson Assault Pants 34/32р 2000000047201

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

4 160

4 000

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Emerson Gear займається виготовленням високоякісної репліки військового спорядження, обмундирування та аксесуарів різних підрозділів військ США.

Брюки Emerson Gear Assault изготовлены из прочного материала Ripstop, с двумя основными фронтальными карманами ( отделением для ножа), сзади и на бедрах (внутри карманов есть нейлоновая лента для фиксации крупных вещей, например, фонарика). Области, на которые идет высокая нагрузка (задняя часть, колени) были усилены специально для обеспечения большей защиты, долговечности и производительности.  Колени брюк включают карманы для наколенников (входят в комплект). Наколенники изготовлены из пеноматериала. Сзади колен есть утяжки на велкро, которые используются для удержания наколенников. Так же утяжки для фиксации брюк есть на талии (позволяет увеличить размер на 6 см) и снизу брюк в области щиколотки. Пояс в брючном стиле застегивается на пуговицу и молнию YKK. Штаны имеют гибкий крой, благодаря которому ничто не сковывает движения и обеспечивает комфортное ношения.

Штани підходять як для служби, страйкболу, пейнтболу, полювання, стрільби, так і для тренувань, повсякденного носіння та походів.

Матеріал: 50% бавовна 50% нейлон Ripstop

Характеристики

Матеріал (склад)
  • Бавовна + нейлон
Додаткові характеристики
  • Тактичний одяг
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами