Приціл Nikko Stirling Diamond FFP 4-16х44 сітка PRR з підсвічуванням

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Приціл Nikko Stirling Diamond FFP 4-16х44 сітка PRR з підсвічуванням

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

18 212

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Nikko Stirling Diamond FFP 4-16х44 сітка PRR з підсвічуванням

Приціли серії Diamond створені спеціально для важких умов, коли пошук дичини змушує пробиратися крізь кущі, дертися вершинами або просто годинами перебувати під дощем. Простота і практичність - ось слова, що характеризують приціли серії Diamond.

Сертифіковані лінзи мають повне просвітлення, нанесене в кілька шарів, що забезпечує чітке і контрастне зображення. Всі деталі виготовлені з високоякісного авіаційного алюмінію за допомогою машинної обробки, з властивою японцям точністю. Кожен приціл перевіряється на стійкість до віддачі, водонепроникність і герметичність заповненого азотом корпусу. Спеціальне матове покриття чорного кольору запобігає появі відблисків. Всі приціли серії Diamond низькопрофільні, що зменшує ймовірність зачепитися прицілом за елементи одягу або листя дерев.

Прицільні сітки в Diamond FFP розташовані в першій фокальній площині. Сама сітка витравлена на склі, підвищує надійність і збільшує термін експлуатації оптики. Приціли FFP мають постійний кутовий розмір елементів сітки на всьому діапазоні збільшень, що забезпечує відмінну маневреність в різних ситуаціях.

Для тих, хто вибирає між світлопроникністю і вагою, приціли Diamond випускаються з трубками різного діаметру. { {1}}

Блок підсвічування розташований в середній частині прицілу і має підсвічування двох кольорів: червоного і зеленого по 5 рівнів яскравості кожна. Працює від батарейки cr2032. Внутрішня трубка має 30 мм в діаметрі, об'єктив - 44 мм.

Поле зору на 100 м: 2,4-8,7 Ціна поправки (1 кліка) на 100 м: 1/10 MIL Запас поправок на 100 м (верт. / Гор.): 30/30 Підсвічування прицільної сітки: є харчування: 1хCR2032 Формат батареї: CR2032 фокальна площина: перша Довжина / Габарити: 340 Діаметр кілець / Посадкове місце: 30 мм Регулювання паралакса / фокусування: Є (від 9,1м)

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16
Діаметр передньої лінзи
  • 44 мм
Тип сітки
  • PRR
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами