Куртка APECS Gore-Tex L 2000000043418

Куртка APECS Gore-Tex L 2000000043418

Розмір: L

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

8 000

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

All Purpose Environmental Clothing System (APECS) є аналогом шостого шару Gen II ECWCS.
Капюшон при необхідності можна легко сховати, він фіксується за допомогою велкро, які нашити на капюшоні та на комірі - дуже зручно і функціонально.

Невеликий козирок, для захисту від сонця та вологи, утяжка по овалу обличчя за допомогою еластичної стропи та обмежувачів. Попереду куртки є еполет під погон зі званням.

На плечах рукавів є дві кишені. Кишені скошені, закриваються на два сегменти велкро, досить надійно та швидко. Самі кишені зручні для зберігання різного дріб'язку, на лівому - місце під ручку. Манжети рукавів регулюються.

На грудях дві врізні непромокаючі кишені. Вони застібаються на блискавку, що не промокає. Кишені зроблені з двох частин - верхня частина у них з мембранного матеріалу, а внутрішня частина (та, що до тіла) зроблена потовідвідною - таким чином, відкривши кишені, можна отримати кращу терморегуляцію. Парк має фронтальну блискавку (даний тип блискавок застосований у всій парку - і на нагрудних кишенях, і в елементах вентиляції). Блискавка надійна виробництва YKK, і при цьому зроблена непромокаємою за рахунок спеціального покриття. Тканинний пулер дозволить розстебнути куртку навіть у рукавичках. Блискавка прихована вітро-вологозахисною планкою. Вона не велика за своїми розмірами, нашита і складається із двох маленьких сегментів.

Попереду парки є дві вантажні кишені, розміщені внизу. Вхід зверху закриваються на велкро. Крім того, тут заховані стропи утяжки, парки по талії. Парку тягнеться за допомогою шокорду та обмежувачів. Шви проклеєні стрічкою, чим забезпечена краща гідроізоляція та вологозахист. Є вентиляційні отвори в зоні пахв. Вони досить широкі, закриваються за допомогою вологозахищеної блискавки. Ліктьова зона посилена подвійним шаром матеріалу.
Матеріал: GORE-TEX PACLITE має водостійкість та паропроникність.

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами