Багатофункціональна лопата ZaoFeng (HW180101)

Багатофункціональна лопата ZaoFeng (HW180101)

Продавець:ProjectSmart

4.9/5  ( 171 оцінок )

1 199

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактна, але міцна конструкція
Вирушаючи в похід або експедицію обов'язково візьміть із собою багатофункціональну лопату Zaofeng. Куди б Вас не занесло, їй завжди знайдеться застосування - лопата, мотика, гак, сокира, пила, лом, кресало, свисток, молот, викрутка - понад 18 різних функцій на всі випадки життя. Запатентований швидкозбірний механізм робить з лопати інструмент, який моментально підлаштовується під будь-яку задачу. Ручка кріпиться до лопати за допомогою запатентованого напівповоротного механізму буквально за секунду - набагато швидше порівняно із звичайним різьбленням. Таке кріплення відрізняється завидною міцністю, воно не розбовтується і не ламається від ударів, дозволяючи використовувати лопату Zaofeng для найважчої роботи. для важкої роботи
Штик лопати виконаний з високовуглецевої нержавіючої сталі 3Cr13 і був підданий високотемпературному гартуванню. Розташований на поверхні об'ємний трикутник є великим ребром жорсткості. Ребра лопати мають гостре заточення, а сама вона цілком покрита матовим антикорозійним складом. Гострі леза пили, лопати та сокири швидко приберуть найскладніші перешкоди, не вимагаючи особливих трудовитрат.

6 положень лопати
Для регулювання положення лопати в одній із 6 позицій використовується запатентована технологія зі швидким налаштуванням. Вона діє набагато швидше за звичайний поворотний механізм, а завдяки високій точності виготовлення всіх елементів таке кріплення не розбовтується ні під час походу, ні під час роботи.


Ніж із чудовим заточуванням ідеально підходить для розрізання та протикання. Пила легко прогризає деревину, а вигнутий гак підійде для розрізання мотузок.

Багатофункціональна викрутка
Викрутка з шестигранним тримачем і міцна бита з двома шліцями зможе вирішити проблеми з механізмами в потрібний момент.

Рятувальний молот
У хвостовій частині ручки лопати розміщено твердий ударний молот з вольфрамової сталі з гострою голкою для розбивання скла.

Характеристики

Матеріал
  • Метал
Вага
  • 1.35 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами