Ніж складаний Firebird F617 2000000048277

Код:  312520807
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Ніж складаний Firebird F617 2000000048277

Код:  312520807

Немає в наявності

288

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Firebird F617 - промисловий складаний ніж, наділений привабливим хромованим клинком (марка сталі 440) з комбінованим заточуванням ріжучої кромки. Чорна пластикова ручка добре лягає в руку, а конструктивний дизайн зовнішніх панелей забезпечує надійний міцний хват. У похідному стані довжина інструменту не перевищує 11.7 см, у робочому – 19.7 см, на клинок відведено 8 см від загальної довжини.

Легкий похідний ніж із рухомим клинком, зручною рукояткою та за прийнятною ціною – це традиційний продукт компанії Firebird – багатоцільовий ніж Firebird F617 напівсерейтор. Завдяки змішаному типу заточування ріжучої кромки цей інструмент буде дуже актуальним для мисливців, туристів, рибалок, садівників, яхтсменів, дайверів та альпіністів, оскільки призначений для вирішення досить специфічних завдань. Родзинка серрейторного заточування полягає у легкому подоланні таких перешкод у роботі як багатошарові або в'яжучі матеріали (наприклад, канат або гума), а також у тривалому збереженні ріжучих властивостей на високому рівні.

Легована сталь 440 марки, використана як матеріал для клинка, має цілу низку важливих експлуатаційних характеристик як для похідного ножа, а саме: стійкість до корозії, міцність і достатня еластичність, щоб клинок не руйнувався при помірних навантаженнях і легко оброблявся абразивними матеріалами. За рухливість та надійну фіксацію леза відповідає механізм Liner Lock. Ще одна фіксуюча деталь знаходиться на рукояті – це металева кліпса, за допомогою якої можна закріпити інструмент на відповідній частині одягу (пояс, кишені, бляшка).

Рукоять є продовженням клинка, і в сукупності вони створюють злегка вигнуту форму ножа Firebird F617. Зовнішні накладки рукоятки виконані з ABS-пластику із застосуванням дизайнерських рішень, які значно підвищують ергономіку портативного інструменту.

Характеристики:

Матеріал клинка - 440
Довжина в похідному положенні - 117 мм
Довжина в робочому положенні - 197 мм
Довжина клинка - 80 мм
Тип замку - Liner Lock

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».