ТОП ПРОДАЖІВ

Метеостанція Kestrel 5700 Elite Applied Ballistics 2000000027227

Метеостанція Kestrel 5700 Elite Applied Ballistics 2000000027227

Продавець:Месник

4.9/5  ( 165 оцінок )

48 000

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kestrel 5700 Elite Weather Meter із прикладною баллістикою є оновленою версією Kestrel 4500 Applied Ballistics Meter.
Вибравши модель Kestrel LINK (Bluetooth), завантажте програму Kestrel LiNK Ballistics на свій смартфон, введіть налаштування відповідні параметрам своєї зброї / боєприпасів до калькулятора. Нові вимірювачі Kestrel з Bluetooth включають програмне забезпечення, необхідне для бездротового зв'язку на відстані до 100 футів (стіни та інші перешкоди впливатимуть на цей діапазон). Прикладний балістичний вимірювач Kestrel поєднує складні функції контролю навколишнього середовища з інформацією про балістику на дальній відстані в одному ручному пристрої. Вбудоване програмне забезпечення Applied Ballistics надає всі наступні можливості:
- Точна та надійна бібліотека Litz G1 та G7 BC (понад 225 куль) посилається на балістичні коефіцієнти (BC).
- користувача моделювання кривої опору; корисні у залученні цілей понад надзвуковий діапазон кулі.
- Функція балістичного калібрування (truing).
- Програмне забезпечення PC Loader дозволяє створювати профілі вогнепальної зброї на вашому комп'ютері та передавати їх за допомогою USB кабелю або через Bluetooth.
З програмним забезпеченням прикладної балістики користувачі можуть навчати метеорологічний прилад Kestrel Shooters Weather Appliance для відповідності конкретній гвинтівці, заснованій на спостережуваних впливах на великій відстані, з функцією калібрування балістики, яка пропонує ще більш точні точки даних для користувачів, на які можна покластися. Вимірник погоди Kestrel Shooter з прикладною баллістикою дозволяє користувачам вибирати або балістичні коефіцієнти G1, або G7, або бути більш конкретними і вибирати з цілої бібліотеки прикладних балістичних кривих користувачів для більш ніж 200 куль. 
Kestrel 5700 Elite Weather Meter з прикладною баллістикою із вбудованою технологією Bluetooth забезпечує максимальну переносимість та точність даних навколишнього середовища. Тепер як дані в реальному часі, так і зареєстровані дані можуть передаватися бездротовою мережею і автоматично на MAC/ПК або смартфон. iPhone також підключається через LiNK Finder BushNell CONX Range Finder, де ви можете переглядати результати від AB Kestrel прямо на Range Finder. З вбудованою опцією LiNK з'являються додаткові можливості (порівняно із завантаженням даних через кабель USB). З LiNK можете завантажувати криві, що настроюються зі свого телефону, у випадку, коли у вас є кілька типів боєприпасів для однієї гвинтівки потрібно ввести абсолютно нові дані для кожного типу боєприпасів.
Особливості Kestrel Elite Weather Meter з Applied Ballistic:
- Bluetooth LINK працює на смартфонах з / Mobiel / Android / IOS.
- Елемент живлення від 1 батареї AA (замість 2 AAA) Покращена ергономіка відсіку для елементів живлення, що дозволяє використовувати одну батарею або акумулятор AA (замість 2 AAA).
- Кришка батареї знаходиться в задній частині, приймач батареї захищений від материнської плати, що захистить її, якщо батарея протікає.
- Покращено екран з високою роздільною здатністю для комфортного зчитування показань при будь-якому освітленні (навіть під променями сонячного світла), покращений показник контрасту інформації, що відображається на ньому.
- Інтуїтивна навігація.
- Декілька мов: англійська, французька, німецька, іспанська.
- Стійке до подряпин скло. Спеціальне полікарбонатне покриття дисплея дозволяє запобігати появі подряпин та інших пошкоджень, поява яких може ускладнювати читання інформації з екрану метеостанції у процесі її експлуатації.
- Включають дворежимне підсвічування дисплея - Red (NV - Night Vision) і White backlights. Дворежимне підсвічування дисплея: RED - підсвічування зі спеціальним оптичним фільтром (NV - Night Vision), що зменшує рівень яскравості дисплея в синьому та зеленому спектрах до оптимальних значень, для читання в умовах темряви; White backlights – яскраве підсвічування зеленого спектру, що пригнічує відблиски та можливий «засвіт» дисплея при прямому попаданні на нього сонячних променів.
- Функция использования расширенного алгоритма прикладной баллистики G1 / G7, использует прикладную баллистическую пулевую библиотеку пользовательских моделей, точное измерение профиля сопротивления пули, включает поправки аэродинамического прыжка, *Spin Drift (не было в предыдущих сериях Kestrel) и эффекта Кориолиса для достижения точных дальних выстрелов.
- Встроенная библиотека Litz с баллистическими коэффициентами. 
- AB Kestrel поставляется с многочисленными предварительно загруженными моделями сопротивления, но не с целыми профилями оружие / боеприпасы, другими словами, вы должны создать свой профиль оружия, но при моделировании боеприпасов вы можете выбрать из списка пуль (данные баллистических коэффициентов для более чем 225 дальнобойных пуль).
- Розширені функції включають карту діапазону, що настроюється, і розширену таблицю даних балістики, а також сховище до 16 профілів рушниць і кулею і 5 збережених цілей. 
- Збереження до 15 параметрів довкілля.
- Вбудована функція Muzzle Velocity Truing дозволяє точно виміряти швидкість кулі без додаткового використання хронографа.
- Вибір одиниць виміру (мілрадіани, справжні МОА, стрілецькі МОА, або клацання барабана введення поправок) дозволяє працювати з будь-якою зброєю та прицілом.
- Метеостанции с поддержкой LiNK (только для моделей с Bluetooth модулем) могут быть соединены с лазерными дальномерами, совместимыми с LiNK, такими как Bushnell Elite 1 Mile CONX, обеспечивает беспроводную связь с мобильными устройствами и компьютерами для непосредственной интеграции данных о мишени и баллистических решений.
Характеристики метеостанции Kestrel 5-го поколения: 
- Барометрическое давление.
- Регулировка угла.
- Тенденция изменения давления.
- Высота над уровнем моря.
- Относительная влажность.
- Индекс теплового напряжения (показатель вероятности теплового стресса).
- Точка росы (время выпадения росы).
- Температура по смоченному термометру - термодинамический предел понижения температуры.
- атмосферна щільність.
- наведена температура (Wind Chill, охолодження вітром).
- Температура повітря, води та снігу.
- Поточна, середня та максимальна швидкість пориву вітру, напрямок, поперечний вітер, зустрічний / Tailwind вітер.
- Час та дата.
- Автоматичне збереження вимірювань, навіть якщо пристрій вимкнено.
- Розширений функціонал сховища даних, що дозволяє реєструвати мінімальні, максимальні та середні значення, а також інтерпретувати обраний масив таких даних у вигляді діаграми або динамічного графіка тенденції (графік тренду з хронологічними даними). Максимальний обсяг сховища даних дозволяє реєструвати вибрані користувачем вимірювання для відображення 10000 значень одночасно.
- Удароміцний (перевірений на відповідність стандартам MIL-STD-810G), пилозахисний та водонепроникний (герметичний за стандартами IP67) корпус має позитивну плавучість.
- Передача даних на мобільний пристрій за допомогою водонепроникного кабелю USB (придбається окремо).

Характеристики

Матеріал корпуса
  • Пластик
Дисплей
  • ЖК Монохромний
Додаткові характеристики
  • Тактичне спорядження
Живлення
  • Батарейки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами