Тактичні штани Lesko IX7 Black розмір 3XL чоловічі військові військові

Тактичні штани Lesko IX7 Black розмір 3XL чоловічі військові військові

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 525 оцінок )

694

555

Немає в наявності

5

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани Lesko IX7 – максимальний комфорт у будь-яких умовах.

Незалежно від того, чи займаєтесь ви військовою підготовкою, йдете в похід, проводите день на стрільбищі або працюєте весь день, вам потрібна пара чоловічих тактичних штанів Lesko IX7. Зручні та довговічні, вміщують все необхідне, не провисаючи при цьому – відмінний варіант для різних застосувань.

Особливості та переваги

Військові штани IX7 виробника Lesko мають низку переваг:

  1. Штани виготовлені з 65% поліестеру плюс 35% бавовни - одночасно міцні, легкі з відмінними гігієнічними та експлуатаційними характеристиками. Поліестер забезпечує зносостійкість та термостійкість, не вигоряє на сонці, швидко висихає, добре зберігає форму. Бавовна додатково гарантує повітропроникність, гігроскопічність, комфорт до тіла. Підходять як для холодного, так і для спекотного періоду року.
  2. Ергономічний дизайн, спеціальний крій, безліч важливих деталей - все продумано для дрібниць. Ніщо не повинно завдавати дискомфорту та відволікати під час виконання важливих тактичних завдань.
  3. Завдяки 4 багатофункціональним кишеням все необхідне буде під рукою - в легкому доступі та в безпеці від втрати. Дві глибокі передні кишені для перенесення ліхтарика і рації, дві великі бічні кишені з невеликою внутрішньою кишенею.
  4. Увага до деталей. Модель має посилення у стратегічних місцях – між ніг та в районі колін. Шви прострочені міцними нитками подвійною та потрійною голкою. Пояс ззаду має еластичну вставку на гумці - добре "сядуть" на будь-якій фігурі. Розширені шльовки для військового ременя, трикутне пластикове кільце.

Армійські штани Lesko IX7 – стильні, зносостійкі, міцні, дихаючі, зручні. Відмінно підходить для всесезонних заходів на свіжому повітрі як повсякденний одяг, особливо для піших прогулянок, полювання, їзди на велосипеді, страйкболу, стрілянини, армійських тренувань і т.д.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Довжина зовнішнього шва 109 см, Довжина внутрішнього шва 74см
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами