Тактичні штани Lesko 2020 Dark Blue розмір 2XL армійські чоловічі штани

Тактичні штани Lesko 2020 Dark Blue розмір 2XL армійські чоловічі штани

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 525 оцінок )

874

699

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани від Lesko у армійському стилі - тільки для серйозних та строгих чоловіків

Штани в тактичному стилі Lesko 2020 відмінно виконають функцію форми в силових структурах, а також підійдуть для повсякденного носіння. Міцна немарка тканина, з якої пошитий виріб, виглядає строго, але водночас сучасно. Крій армійських штанів виконаний з урахуванням анатомічної зручності, вони в міру обтягують і не надто вільні.

Штани моделі 2020 виконані чотирма кишенями. Два з них мають замки-блискавки і ткані, що частково приховують їх накладки. Кишені мають пошиття типу гармошка, при необхідності обсяг внутрішнього простору стає ширшим, що робить відділення для дрібниць більш місткими. Ще дві кишені розташовані над основними накладними за класичним типом, під поясною зоною. Вставки в області колін дозволяють запобігти передчасному розтягуванню і роблять рухи менш обмеженими.

Передбачені петлі під ремінь стандартної ширини. Одна з петель містить замкнутий трикутний елемент, якого зручно прикріпити, наприклад, ланцюг з ключами. Задня поясна лінія частково зібрана резинкою для більш щільної та комфортної посадки. Як основна застібка спереду - змійка і металевий гудзик вгорі.

Тренувальні армійські штани 2020 року виготовлені китайською фірмою Lesko. У складі матеріалу міститься 35% котону, а також 65% поліестеру. Завдяки такому поєднанню штани практично не змінюються і при цьому пропускають повітря. Товщина виробу підходить для носіння у міжсезоння (весна чи осінь).

Рівно прокладені рядки з міцних ниток роблять чоловічий предмет гардеробу ще якіснішим і довговічнішим. Тканина відносно стійка до стирання та не линяє. У догляді вона абсолютно невибаглива, достатньо прання у теплій воді та прасування (за потреби) через бавовняний клапоть середньої щільності. Такі штани однаково доречно виглядатимуть на чоловіка будь-якого віку.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Довжина зовнішнього шва 107 см, Глибина посадки 32 см, ПОТ 51 см
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами