Ніж складний Firebird by Ganzo F613 (F613)

Матеріал клинка

Ніж складний Firebird by Ganzo F613 (F613)

Продавець:PLGRM

4.9/5  ( 585 оцінок )

240

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Firebird F613 складний туристичний ніж зі специфічним клинком та напівсерейторним заточуванням. За типом клинок досить приближень до танто з різким зрізом у напрямку острию володіє відмінними колючими характеристиками. А завдяки змішаним типом заточування функціонал інструменту помітно розширюється, тому що для роботи з деякими матеріалами серейтор набагато ефективніший, ніж ніж із прямою заточкою леза.
Таким чином компанія пропонує нам досить оригінальну модель складного портативного ножа, який має на озброєнні напівсерейторний клинок типу танто і керується фіксатором Liner Lock. Firebird F613 можна розглядати як інструмент для виживання, а також практичний ніж для охотника, рибалки або туриста.
Дивно легкий всього 87 г ваги Ganzo 613 у зібраному вигляді досягає лише 10.9 см завдовжки і чудово вміщається у карманах, не кажучи вже про поклажі. У робочому стані довжина ножа дорівнює 18.3 см, а багатофункціональне лезо займає 7.4 см від загального розміру. Для клинка використовувалася нержавіюча сталь марки 440 цілком традиційний вибір більшості ножових майстрів і виробників через високу міцність і невибагливість даного матеріалу. Товщина клинка по обуху досягає 0.25 см.
Для рукояті використовувався високоміцний пластик марки ABS ударостійка технічна термопластична смола, що має низку дуже цінних характеристик: нетоксичність, волого-, олію та кислостійку, стійкість до миючих засобів (лугів). На зовнішніх поверхнях панелей присутні чіпка, але не агресивна накатка, що забезпечує надійний хват і безпечну роботу з інструментом у будь-яких погодних та екстремальних умовах. Збереження Firebird F613 при транспортуванні забезпечує металеву кліпсу, за допомогою якої ніж можна надійно закріпити на будь-якій частині одягу або амуніції.

Бренд: Firebird
Колір: чорний
Колір клинка: хром
Матеріал рукояті: ABS
Вид ножа: кишеньковий, мисливський, рибальський
Сталь клинка: нержавіюча
Довжина клинка: 74 мм.
Товщина клинка: 2.5 мм
Марка сталі: 440
Тип замку: Liner Lock
Довжина у складеному стані: 109 мм
Тип заточення: напівсерейтор
Вес: 87 г

Характеристики

Матеріал клинка
Кількість предметів
  • 1
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Полірування
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».