Кофта тактична FCTdesign фліс 50 Хаки

Кофта тактична FCTdesign фліс 50 Хаки

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

1 845

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна флісова кофта поєднує в собі відмінну якість, практичність, стильний вигляд і доступну ціну. Це прекрасний варіант для працівників спецслужб, туристів, спортсменів, а також для повсякденного носіння. Виготовлена з двостороннього високоякісного микрофлиса.

Цей матеріал відрізняється високими показниками терморегуляції, не потребує особливого догляду (не розтягується, не мнеться, добре переносить безліч прань). Фліс дуже легкий і приємний на дотик, він добре циркулює повітря і швидко висихає.

Дана модель має два бічних кишені, кишені на грудях для документів і липучку, яка використовується для можливості кріплення погона або інших розпізнавальних знаків. Рукава на резинці.

Комір-стійка чудово захистить горло від холоду. Наявність зручно розташованих кишень дозволить Вам тримати при собі все найнеобхідніше. Купити чоловічу флісову кофту Ви можете вже зараз, гарантуємо оперативну доставку у будь-яку точку України!

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал (склад)
  • Фліс
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами