Кофта тактична під гумку FCTdesign фліс 44-46 Хаки

Кофта тактична під гумку FCTdesign фліс 44-46 Хаки

Розмір: 44-46

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

2 222

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна флісова кофта поєднує в собі відмінну якість, практичність і стильний вигляд. Це прекрасний варіант для працівників спецслужб, туристів, спортсменів, а також для повсякденного носіння.

Дана модель має дві кишені на рукавах і два основних містких кишені спереду. На кофті є необхідні липучки які розміщені за останнім наказом, для можливості кріплення погона або інших розпізнавальних знаків.

Рукави і низ кофти на резинці, основна застібка блискавка, яка закрита тасьмою, для захисту від вологи. Кофта виготовлена з двостороннього флісу.

Цей матеріал відрізняється високими показниками терморегуляції, щільність флісу 300г/м, не потребує особливого догляду (не розтягується, відмінно витримує безліч прань). Фліс дуже легкий і приємний на дотик, він добре циркулює повітря і швидко висихає.

Додатковий матеріал, який використовується при пошиві даної моделі – Оксфорд, яким укріплені плечі і кишені. Така особливість дозволяє краще утримувати тепло, а також захищає місця, які найбільше схильні до зносу. Комір-стійка чудово захистить горло від холоду.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Фліс, оксфорд
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами