Приціл Meopta MeoStar R1 1.5-6x42 RD 4C (Z14.6.10.007)

Приціл Meopta MeoStar R1 1.5-6x42 RD 4C (Z14.6.10.007)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

24 225

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Meopta MeoStar R1 1,5-6х42 RD 4C - один з найдовершеніших прицілів. При кратності 1,5 х приціл має поле зору 22,4 м на 100 м дистанції. При 6-ти кратному збільшенні приціл дозволяє точно прицілитися по цілі середнього розміру на дистанції до 200 метрів. Приціл обладнаний підсвічуванням прицільної сітки 4С, про що говорить напис RD.

Прицільна сітка 4С

Габаритні розміри MeoStar R1

A = 344 мм

B = 141 мм

C = 58 мм

D = 58 мм

Використовувані технології

MeoLux - наші нові інноваційні складові покриття лінзи, які створюють 95%-ю світлопроникність. Вам необхідно бачити довше, щоб зробити безпечні, летальні постріли, коли це має значення більше всього, і покриття MeoLux дозволяють це.
MeoDrop - власне гідрофобне покриття лінзи, розроблене, щоб відобразити воду, жир, масла від поверхню лінзи, що може послабити ясність. Цей мікроскопічний гідрофобний шар – на всій зовнішній поверхні лінзи – відображає воду так, щоб дощ і вологість сформували велику краплю і просто скочувалися по поверхні лінзи.
MeoShield - іонне покриття захищає зовнішні поверхні лінзи і забезпечує збільшений опір подряпин або тертя в надзвичайних умовах. MeoShield відповідає військовим технічним вимогам по поверхневої твердості.
MeoQuick - швидке фокусування окуляра помістить вашу мету в фокус і забезпечить додаткову регулювання діоптрій переміщення, щоб пристосувати більш широкий спектр візуальних змін гостроти зору.
MeoTrak II - система регулювання поправки на вітер та кута піднесення з можливістю фізичного контролю регулювань. Дотикові і звукові клацання при регулюваннях гарантують точне обнулення параметрів і налаштування в польових умовах.

Характеристики

Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 95
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами