Приціл Meopta MeoStar R1 1-4x22 RD KDot (Z14.6.10.006)

Приціл Meopta MeoStar R1 1-4x22 RD KDot (Z14.6.10.006)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

21 920

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Meopta MeoStar R1 1-4х22 RD KDot - найдосконаліший вибір для загінного полювання. При кратності 1х приціл має поле зору 37 м на 100 м дистанції і дозволяє мисливцеві використовувати для прицілювання обидва ока. Це значно скорочує час прицілювання. При 4-кратному збільшенні приціл дозволяє точно прицілитися за метою середнього розміру на дистанції до 200 метрів. Приціл обладнаний підсвічуванням прицільної сітки KDot, про що говорить напис RD .

Прицільна сітка KDot

Габаритні розміри MeoStar R1

A = 307 мм

B = 202 мм

C = 118 мм

D = 55 мм

Використовувані технології

MeoLux - наші інноваційні нові складові покриття лінзи, які створюють 95% світлопроникність. Вам необхідно бачити довше, щоб зробити безпечні, летальні постріли, коли це має значення найбільше, і MeoLux покриття дозволяють це.
MeoDrop - власне гідрофобне покриття лінзи, розроблене, щоб відобразити воду, жир, олії від поверхні лінзи, що може послабити ясність. Цей мікроскопічний гідрофобний шар – на всій зовнішній поверхні лінзи – відбиває воду так, щоб дощ та вологість сформували велику краплю і просто скочувалися по поверхні лінзи.
MeoShield - іонне покриття захищає зовнішні поверхні лінзи та забезпечує збільшений опір подряпин або тертю у надзвичайних умовах. MeoShield відповідає військовим технічним вимогам щодо поверхневої твердості.
MeoQuick - швидке фокусування окуляра помістить вашу мету у фокус і забезпечить додаткове регулювання діоптрій переміщення, щоб пристосувати ширший спектр візуальних змін гостроти зору.
MeoTrak II – система регулювання поправки на вітер та кута піднесення з можливістю фізичного контролю регулювань . Дотикові та звукові клацання при регулюванні гарантують точне обнулення параметрів та налаштування в польових умовах.

Характеристики

Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 88
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами