Приціл оптичний Bushnell Trophy 1-4х24 XLT M, 30mm, 4A W/illum. (5000418)

Приціл оптичний Bushnell Trophy 1-4х24 XLT M, 30mm, 4A W/illum. (5000418)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

8 064

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Bushnell Trophy розрахований для полювання на велику дичину. Моделі оснащені оптикою з багатошаровим просвітленням, що забезпечує високу яскравість зображення під час полювання в сутінках або вночі. Загальна величина світлопропускання у таких прицілах становить 91%. Таким чином, Ви можете з повним комфортом та ефективністю використовувати приціл за будь-якого часу доби. Азотне заповнення видаляє з внутрішніх елементів прицілу частки кисню, запобігаючи осіданню на внутрішніх поверхнях лінз, що дозволяє досягти хорошої видимості без запотівання від -60С до +90С, гарантуючи роботу в найскладніших кліматичних умовах. Якщо, Вам, має бути полювання під час опадів, туману, компанія врахувала і такі моменти в активному житті мисливця.

У комплектацію до прицілу входять відкидні знімні захисні ковпачки Butler Creek для окуляра та об'єктива, які захищають лінзи від зовнішніх впливів під час перевезення та зберігання.

Кільце налаштування кратності виконане з характерними виступами, що дозволяють проводити регулювання для різних умов стрільби, не знімаючи рукавичок. Можливість збільшення кратності зручна для стрільби на великих дистанціях або роботі за дрібними цілями.

Механізм введення поправок знаходиться під захисними ковпачками, що дозволяє не турбуватися про випадковий збій налаштувань. Ковпачки також зручно знімати в рукавичках. Крок розподілу на барабанах 1/4 MOA. Прицільна сітка 4A з підсвічуванням розташована у другій фокальній площині, оптимальна в умовах низької освітленості та при стрільбі на темному тлі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами