Ніж складаний Gerber 22-01534 (Z12.4.4.002)

Ніж складаний Gerber 22-01534 (Z12.4.4.002)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

3 270

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний Gerber 22-01534 має лезо серрейторной заточування тупе на кінці, що виключає можливість випадкових порізів і травм. Клинок виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі марки 440А, тим самим забезпечуючи механічну міцність і антикорозійну стійкість.

Простой в использовании и легкий в эксплуатации механизм фиксации лезвия Liner-Lock обеспечивает дополнительную безопасность во время работы с ножом. Эргономичная рукоятка изготовлена из прочного и легкого баллистического нейлона красного цвета. На тыльной части рукоятки предусмотрен выступ из твердого металла, с помощью которого можно бить стекла. Кроме того на рукоятке расположены специальный ключ для крана кислородного баллона и отверстие для темляка и специальный крюк-резак с тупым концом, что позволяет перерезать стропы или ремни безопасности. У комплект включений набір з 10 біт і Г-подібний ключ, які упаковані в окремий чохол, сам ніж упакований в коробку.

Характеристики

Твердість клинка
  • Ножи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».