Приціл коліматорний Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2) (929056)

4 відгуки

Код:  315471829

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл коліматорний Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2) (929056)

4 відгуки

Код:  315471829

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

5 640

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оновлений бестселер марки, коліматорний приціл Crossfire Red Dot тепер з оновленою енергоефективністю - 50 000 годин автономної роботи і сумісністю нічного бачення при мінімальних налаштуваннях. Надлегкий, ультракомпактний, неймовірно міцний і атмосферозащищенный, що дозволяє орієнтуватися в одну мить, - все це лише загальні, але вкрай важливі характеристики прицілу коліматора Vortex Crossfire 2 MOA (Weaver/Picatinny). Діаметр прицільної точки складає всього 2 MOA, що є вкрай зручно для стрільби на короткі дистанції. Разом з тим вона має 11 рівнів яскравості, яких цілком достатньо, щоб задіяти приціл для стрільби на більш далеких відстанях в денний і вечірній час доби. У комплекті присутні дві кріпильні монтування різної висоти на планку Weaver / Picatinny, дозволяючи підняти на новий рівень прицільні характеристики не тільки пістолета, але і гладкоствольної рушниці або автоматичної гвинтівки.

Особливості:

Багатошарова оптика - антиблікове покриття на поверхні лінз дозволяє одержати яскраве зображення.
Ударостійкість - ударостійка конструкція.

Необмежену відстань від очей - незалежно від того, як далеко ви відведете очей від коліматора, ви будете швидко і точно відстежувати кожну мету.

Waterproof - означає, що приціл герметизований ущільнювальними Про кільцями і захищений від проникнення вологи з міжнародного класу IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіває зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, в результаті чого повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі пари води і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки