Ніж Boker Arbolito "Relincho Madera" (4007759)

Ніж Boker Arbolito "Relincho Madera" (4007759)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

4 410

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мисливський ніж Boker Arbolito Relincho Madera завдяки якісним матеріалам та функціональності підійде для будь-якого полювання та туризму. Він стане Вашим надійним супутником і допоможе при облаштуванні табору, обробітку видобутку та приготуванні польового обіду.

Вузький витончений клинок довжиною 128 мм має форму Drop Point з високими увігнутими спусками та вістрям, розташованим на центральній осі. Це наділяє ніж відмінними ріжучими та колючими властивостями. На обусі клинка нанесена насічка під великий палець, для комфортного керування ножем. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі N695, яка має високу твердість та зносостійкість. Сатинове покриття клинка надає йому матовості і не відображає сонячні відблиски.

На повнорозмірному хвостовику за допомогою двох мозаїчних штифтів закріплені накладки рукояті. Така конструкція ножа Full-Tang гарантує йому високу міцність. Накладки виготовлені з натуральної деревини (Ebony). Ебенове дерево має найбільшу щільність серед деревних порід і є зносостійким. Рукоятка з цієї тропічної деревини не тільки особливо міцна, але і має унікальний неповторний малюнок. Між хвостовиком клинка та плашками рукояті розташований прошарок червоного кольору, що надає ножу благородної вишуканості. В основі рукояті розташований виступ, що захищає пальці від зісковзування на лезо. Є отвір для страхувального шнура.

Ніж комплектується шкіряними гладкими піхвами коричневого кольору.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».