Сумка-кобура Медан (1459)

Сумка-кобура Медан (1459)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

1 296

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-кобура Медан 1459 виготовляється з тканини Оксфорд 1200 чорного кольору. Може використовуватися для транспортування пістолетів ПМ, ФОРТ 12, Форт 17, РР, ПГШ, ЄРМА 459, Глок 17, Глок 19, ТТ, АПС та інших. Носиться на плечі, на грудях, за спиною на лямці шириною 4 див. В залежності від робочої руки, лямка може кріпитися внизу сумки, як з правої, так і лівої сторони. Для цього в сумку вшиті спеціальні металеві рамки.

Розміри відділення для зброї становлять 220х190 мм. В ньому знаходяться кобура, подсумок для запасного магазина і два пулера для екстреного відкриття сумки. Причому зброю можна носити, як у вертикальному, так і в горизональном положенні. Врізний кишеню на передній стінці має розміри 170х140 мм. Туди можна покласти паспорт, права, сигарети, гроші і т. д.

Крім того, на передній стінці є ще велике відділення, ширина якого 200 мм. Його висота обмежується клапаном. Там можна помістити планшет з 10-дюймовим екраном, книгу. Над відділення для зброї розташований невеликий відкритий кишеню 90х70 мм для радіостанції.

На задній стінці розташований ще один врізний кишеню 180х180 мм У цьому відділенні можна носити невеликий планшет з екраном 7 дюймів, або другий пістолет. Конструкція сумки забезпечує можливість її екстреного відкривання для швидкого вилучення зброї. Для цього необхідно попередньо укласти клапан в кишеню, фастекс можна сховати під ремінну стрічку.

При носінні сумки на грудях, необхідно робочою рукою різко потягнути за пулер вниз — в сторону, тримаючи сумку другою рукою. Сумка відкриється і забезпечить доступ до зброї. Крім того, можливо бічне вилучення зброї. При цьому клапан в кишеню укладати не потрібно, а необхідно відкрити блискавку за допомогою бігунка з пулером.

Характеристики

Колір
Матеріал
Розміри
  • 22 х 43 х 6.5 см
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами