Фотоловушка Suntek HC-830 Wi-Fi, Bluetooth і віддаленим керуванням

Фотоловушка Suntek HC-830 Wi-Fi, Bluetooth і віддаленим керуванням

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

3 049

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У цій моделі фотоловушки впроваджені топові функції всього модельного ряду Suntek: підтримка карт пам'яті MicroSD до 64Gb, висока швидкість спрацьовування (від 0,3 секунди). Фотоловушка стабільно працює в зонах, де немає мобільного інтернету і дає можливість подивитись фото-відео при синхронізації камери з смартфоном.



Мисливці, зоологи, любителі дикої природи, борці з браконьєрами – обов'язково зверніть увагу на фотопастку HC-830 Wi-Fi ця модель, що представляє собою 20-мегапіксельну цифрову відеокамеру з нічним підсвічуванням, датчиком руху і модулем Wi-Fi для передачі на телефон.


ФУНКЦІОНАЛ КАМЕРИ (SUNTEK HC-830 WI-FI)
Ви втомилися постійно сидіти з біноклем і/або рушницею, вичікуючи, коли тварина з'явиться в зоні видимості? Нелегали постійно заходять в заповідну зону? Хочете зробити унікальні кадри для відправки відомі видання? Ось тут вам і допоможе компактна камуфльований камера з датчиком руху. Варто тільки комусь з'явитися в зоні видимості, його сфотографують, запишуть на відео, а зразок запишеться на карту пам'яті. Зручно, швидко, практично.

У нічний час включається підсвічування. Встановлено 44 інфрачервоних світлодіодів, потужності яких вистачає на 20 метрів.
Ви можете переглядати фото або відео на вашому телефоні в межах 40 метрів. Немає необхідності підключати її до комп'ютера.
Пиловологозахищений корпус з класом захисту IP64 дозволяє використовувати видеоловушку в сніг і дощ. Він герметичний, міцний, здатний витримувати перепади температур.
Якість відео можна налаштувати за бажанням. Якщо ви економите місце на картці пам'яті, виберіть стандартні параметри 320х240 або 640х480. Також підтримується 720P і 1080P HD. Аналогічно з налаштуванням дозволу для фотозйомки від 12 до 20 мегапікселів.

Монтаж здійснюється за допомогою ременя. Він надійно фіксує кожух з камерою на дереві і закривається на міцну засувку. Корпус добре маскується, а сам пристрій працює безшумно, не привертаючи увагу.


Можливості фотоловушки:
 

Віддалене управління смартфоном через додаток.
Включення і виключення фотоловушки через Bluetooth прямо із смартфона;
Можливість підключення сонячної батареї.
Автономна робота до 6 місяців. Харчування фотоловушки здійснюється від 8 батарей АА, що забезпечує роботу терміном до 6 місяців (при використанні якісних батарей)
Фотографії дозволом до 20 Мп. При детекції руху камера здійснює фотозйомку у високій якості – до 20 мегапікселів і записує знімки на карту пам'яті.
Підтримка карти пам'яті. Для запису фото і відео-пристрій можна використовувати карти пам'яті формату microSD об'ємом до 32 Гб (в комплекті не поставляється).
Меню російською мовою. У меню фотоловушки ви можете вибрати російську мову, що полегшить керування і налаштування приладу.
Режим Timelapse. У даному режимі фотоловушка може робити знімки через строго певні інтервали часу.
Невидима нічне підсвічування 940nm. Автоматична інфрачервона підсвітка дозволяє фотоловушке здійснювати фото та відеозйомку навіть у повній темряві. При цьому підсвічування невидиме і непомітна ні людям, ні тваринам.
Відеозапис зі звуком. Якщо Ви встановите режим роботи на запис відео, то по детекції руху фотоловушка зніме відеоролик заданої довжини в дозволі FullHD зі звуком. Ви можете встановити зручну довжину відеороликів - від 5 до 90 секунд.
Чутливий датчик руху. Інфрачервоний датчик руху здатний розпізнати переміщення людей і тварин на відстані до 20 метрів, кут спрацьовування складає 120 градусів.
РК-дисплей. Вбудований кольоровий екран застосовується для налаштування фотоловушки, а також дозволяє швидко переглянути збережені фотографії та відеозаписи.
Вуличний захищений корпус. Фотоловушка призначена для використання у вуличних умовах, захищена від перепадів температур і погодних опадів. Захист класу IP65.
Робота при температурі до -40 градусів. При живленні від мережі камера здатна витримати практично будь-який мороз.
Можливість підключення додаткового акумулятора для збільшення часу роботи.



Виробник: Suntek
Бренд: Suntek
Країна виробництва: Китай
Габаритні розміри: 135 × 90 × 76 мм
Вага упаковки: 350 грам
Кількість шт. в упаковці: 1
Робочі температури: Від -25 до +50 С
Інтерфейси: A/V Out (NTSC/PAL), USB
Роз'єм для зовнішнього джерела живлення: Так
Тип датчика руху PIR, високий, середній, низький.
Карта пам'яті: MicroSD до 64Gb

Дальність спрацьовування: 25 м
Дальність ІК підсвічування: 20 м
Харчування: 8 батарейок AA або зовнішній АКБ 6-9V
Кут огляду: 120°
Кількість батарейок: 8 шт, AA або зовнішнє живлення
Швидкість спрацьовування: 0,3 сек
Запис за розкладом: Так
Максимальний розмір фотографії: 16 Мп
, Запис звуку: Да
Кількість світлодіодів підсвічування: 44
Невидима нічне підсвічування: Так
Одночасний запис фото і відео: Так
Підтримка відео: 1920Х1080
✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD

 


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами