Фотоловушка Suntek HC900 WiFi

Фотоловушка Suntek HC900 WiFi

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

2 899

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотоловушка Suntek HC900 Wifi для фотополювання, контролю чисельності популяції диких тварин або документальної фіксації того, що відбувається
Фотоловушка Suntek HC900 Wifi для фотополювання, контролю чисельності популяції диких тварин або документальної фіксації того, що відбувається перед об'єктивом на охоронюваному об'єкті. Камера не призначена для передачі тривожних повідомлень при спрацьовуванні пірометричних датчика руху, але знімки і відео у високому дозволі будуть корисні при аналізі подій на контрольованій території.



 
Особливості фотоловушки Suntek HC900 Wifi
Корпус камери надійно захищений від пилу і потужних струменів води, що дозволяє встановлювати його в будь-якому місці. Важливою особливістю саме цієї моделі є розташування вбудованого дисплея під кришкою на лицьовій панелі. Це дозволяє контролювати правильність установки і якість зйомки фотоловушки Suntek HC900 Wifi без зміни її положення.

Добре опрацьована система кріплення камери до різних поверхонь. Спеціальні виступи на задній стінці корпусу мають рифлення, що виключає прослизання навіть при установці фотоловушки Suntek HC900 Wifi на гладенькій металевій опорі або стовбурі дерева. Міцний ремінь надійно фіксує камеру в обраному положенні, але передбачено і використання звичайного штатива, включеного в комплект поставки.


Запис фотографій і відео здійснюється на знімну карту пам'яті або будь-якому пристрої, що підтримує WIFI
Запис фотографій і відео здійснюється на знімну карту пам'яті, яку користувач набуває окремо. Перегляд архіву можливий на вбудованому дисплеї або будь-якому пристрої, що підтримує WIFI з'єднання.

Живлення здійснюється від батарейок типорозміру АА або мережного перетворювача. Свіжого комплекту батарей вистачає для автономної роботи протягом восьми місяців, але цей час значно варіюється в залежності від виставлених режимів зйомки.


✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.


За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.





✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик


Угол обзора датчика 120 градусов, что на уровень больше, чем у конкурирующих моделей. Максимальная дальность работы датчика до 25 метров. Как только в области действия ИК датчика появляется объект, а это может быть человек, животное, автомобиль — датчик активирует камеру, которая производит фотофиксацию и видеофиксацию. Сам датчик не излучает видимого освещения для человеческого глаза, равно как и инфракрасная подсветка, которая подсвечивает окружение для ночных съемок.




✔️Далее устройство сделает фото и видео


Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 64GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 30MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD




 

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами