Фотопастка Suntek HC 900LTE-Live (30Mp, Хмара, Онлайн відео)

Фотопастка Suntek HC 900LTE-Live (30Mp, Хмара, Онлайн відео)

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

7 638

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотопастка для та полювання та охорони Suntek HC-900LTE-Live-4K від Suntek оснащена ширококутною камерою огляд якої по горизонталі становить 120 º та можливістю відправлення знятих фото та відео матеріалів у мобільний додаток. Для роботи знадобиться встановити у пристрій сім-карту 4G/3G телефонного оператора та картку пам'яті. Живлення проводиться від восьми батарейок АА (у комплект не входять). Корпус виготовлений відповідно до захисного класу IP65, так що пристрій не боїться пилу, бризок води та бруду.



Принцип роботи фотопастки полягає у збереженні фото або відеозапису зі спрацьовування датчика руху, а також автоматичного відправлення отриманих фото користувачеві в мобільний додаток. Завдяки простому меню російською та широким можливостям з налаштування, пристрій можна підігнати під практично будь-які потреби. Фотопастка розроблялася для застосування на вулиці, тому вона має надійний захист від погодних факторів, у тому числі й впливу негативної температури. Максимальна роздільна здатність для відео та фотографій – 4K 2160р. Крім того, є можливість ведення нічної зйомки з інфрачервоним підсвічуванням на дистанції до 20 метрів.



Фото і відеофайли можна легко подивитися на вбудованому 2" рідкокристалічному екрані. Для зберігання файлів використовуються карти пам'яті формату microSD об'ємом до 265 гігабайт (у комплект не входить). Діапазон робочих температур становить від -40 до 75 градусів, проте для роботи на морозі варто подбати про придбання спеціальних елементів живлення.У



штатному робочому положенні екран та зовнішні органи управління ховаються під захисною кришкою, що забезпечує їх збереження навіть у поганих погодних умовах. можете переглядати зняті фотопасткою фотографії та відеозаписи віддалено, встановивши мобільний додаток для Android та iOs на свій смартфон.



Фотоловушка имеет широчайший спектр применения, к примеру, для обеспечения видеонаблюдения за домом, или наблюдения за животными в их естественной среде обитания. По достоинству оценят функционал устройства и охотники, ведь камера может не только проинформировать о присутствии добычи, но и прислать её фотографию.
ОСНОВНЫЕ ПАРАМЕТРЫ ФОТОЛОВУШКИ HC-900 LTE-LIVE-4K

Камера: 30 Megapixel CMOS
Видео:  4К/2K/1080p/720p (AVI)
Фото:  30 Мп, 24 Мп, 20 Мп, 16 Мп, 12 Мп (JPEG)
MMS:  нет, отправка в мобильное приложение
Рабочая температура:  –40°C…+60°C
Угол обзора/Объектив: 120 град.
Габариты/Вес:  90x135x76 мм (без антенны) / 360 г. (без батареек)
ИК подсветка: до 20 м
Переваги: ​​широкий кут огляду, покращений датчик руху, вологозахист, віддалений перегляд зі смартфона.

 
✔️Встановіть фотопастку та увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, що постачається в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру та не бликує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотопастки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її під час руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у моделей конкуруючих. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка робить фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото та відео

Фотоловушку может активировать любой объект: автомобиль, человек, животное. Фотография и видео в момент срабатывания датчика сохраняется на съемную карту памяти, которая может иметь объем до 64GB! Этого объема памяти хватит для хранения до 7000 фотографий при максимальном разр. 30MP и 4 часа 50 мин. видеозаписи при макс. разр. 720P HD





✔️Фотография отправляется на телефон или email

Фотоловушки Suntek имеют GSM модуль, который позволяет отправлять фотографии вам на телефон.
Для этого необходимо приобрести обычную телефонную SIM-карту и убедиться, что она активирована и отправляет MMS сообщения. Это сделать легко, установите sim-карту в свой телефон и попробуйте отправить MMS фотографию.
І так все для роботи камери готові. Ви встановили батареї, сім-карту, картку пам'яті, зробили налаштування. Тепер після спрацювання датчика камери фотопастка протягом хвилини надсилатиме фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 


Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотопастка Suntek HC 900LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами