Фотоловушка SUNTEK HC 550А

Фотоловушка SUNTEK HC 550А

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

2 799

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оновлена лінійка, на відміну від моделі HC-300А має збільшений кут PIR та фотозйомки - 120 градусів, збільшена відстань спрацьовування і підсвічування - 25 метрів (замість 20 метрів у HC-300А), час спрацювання 0,7 секунд (замість 1,1 секунд у HC-300А) і більш економічний режим в режимі очікування < 0,2 мА.

Призначена для контролю певної зони і автоматичного фіксування на фото або відеозапис всіх відбуваються в цій зоні подій. Працює повністю в автоматичному режимі. Робить високоякісні знімки (до 12 Mpix) або записує відеоролики (в тому числі і вночі завдяки вбудованому ІЧ-підсвічування в невидимому спектрі). Інтервали спрацьовування камери при постійному русі в зоні спостереження також задаються заздалегідь.

Вологозахищений корпус камуфльованого забарвлення дозволяє вішати камеру навіть в лісі і залишати там на тривалий час, так як в режимі очікування вона може працювати до 6 місяців. Для кріплення камери передбачений спеціальний ремінь і додатково захисний бокс з більш гнучкою можливістю кріплення під різним кутом. Харчування здійснюється 4 або 8 батарейки АА. Фото або відеозапис проводиться на картку microSD (до 32 Гб). Управління та налаштування камери здійснюється пультом дистанційного керування, що входить в комплект.

Камера реагує на будь-який рух людини (або тварин) у певній зоні завдяки високочутливому пасивного інфрачервоного (PIR) датчику, після чого автоматично захоплює зображення високої якості (до 12M пікселів) або записує HD 1080p відео-ролики (WVGA або QVGA).
На світанку пристрій починає приймати кольорові фотографії і відео, поки не буде недостатньої освітленості (в сутінках), тоді камера він починає записувати інфрачервоні (монохромні) фото і відео.
Камера стійка до впливу дощу і снігу.

Особливості:
WVGA або QVGA (1080) Якість відео;
Вбудований кольоровий РК-дисплей і пульт дистанційного управління;
ІЧ-підсвічування 940 nm;
25 м діапазон виявлення руху і освітленості;
Швидкий час запуску (~0.7 s);
Закріплюється ременем, що входять в комплект;
Підтримка до 32 Гб microSD карт
Характеристики
Дозвіл відео 1920х1080 (15к/с)
, 1280x720 (30к/с)
640x480 (60к/с)
Дозвіл фото 12 Мп (4000x3000)
Кут огляду камери 120°
IR-CUT фільтр Та
ІЧ-підсвічування до 25 м, 940 нм
Дальність виявлення в темряві до 25 м
Дисплей 2.0" (48x35 мм) TFT
Зовнішня пам'ять до 32 Гб microSD
PIR датчик Multi-зона, 120° до 25 метрів
PIR регульована Чутливість (висока / нормальна / низька)
Час спрацьовування 0.7 сек
Тривалість відео 1 - 60 сек
Харчування 6, 12 батарейок, тип LR6 (AA)
Час роботи в режимі очікування: 4 батареї LR6 (AA) до 3-х місяців, 8 батарейок LR6 (AA) до 6-и місяців
Сигнал низького заряду батареї Є ( світловий індикатор)
Запис звуку Є
Монтаж Ремінь з замком
Робоча температура -20..60°С
Габаритні розміри 80мм x 145мм x 55мм
Вага 309 р (без урахування батарей)
Відносна вологість 5-90%
✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.


 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами