Ніж Morakniv Bushcraft Survival Нержавіюча сталь Чорний колір Кресало

Ніж Morakniv Bushcraft Survival Нержавіюча сталь Чорний колір Кресало

Продавець:Фостор

4.5/5  ( 21 оцінок )

1 211

Немає в наявності

1

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Опис ножа Morakniv BushCraft Survival, нержавіюча сталь, 11835:

Основна відмінність ножа для виживання Mora Bushcraft Survival від більшості інших похідних ножів – наявність в комплекті алмазного точила і кресала.

Цим найгострішим ножем легко різати папір, стругати деревину. Ніж Mora Bushcraft Survival має довжину клинка 109 мм, що робить його досить компактним. Рукоять з м'якого каучуку дуже ергономічна. Маса ножа разом з чохлом - всього лише 212 грамів.

Знаменита шведська сталь Sandvik, використовувана для виготовлення клинка даної моделі Мора Бушкрафт, містить 0.6% вуглецю. Також для запобігання корозії сталь доданий хром (близько 15%). Надійний клинок максимальною товщиною 2,5 мм заточений за допомогою лазера в кращих традиціях шведського виробника ножів Mora.

Ніж Мора Бушкрафт Survival оснащений системою висікання іскрів Mora FireSteel. Обух клинка виготовлений спеціально для використання його з кресалом - слід лише з натиском різко провести по стрижню, і з'явилися іскри температурою 3000 градусів за Цельсієм легко спалахнуть сухий мох, листя, опилки. Іскри, що висікаються, дуже яскраві, так що ніж Mora Bushcraft Survival можна використовувати для подачі аварійного сигналу в темну годину доби.

Встановлень на піхвах Mora Bushcraft Survival алмазний брусок Diamond Honer дозволяє привести ніж до ладу в будь-якому місці, в будь-яких умовах. А гострий ніж - одне з найважливіших умов виживання туриста. Так що цей набір Вас ніколи не підведе!

У комплект входять ніж, кресало та шліфувальний брусок. Клинок із холоднокатної нержавіючої сталі Sandvik завдовжки 106 мм. Обух клинка виготовлений спеціально для використання його з кресалом. На піхвах є алмазний шліфувальний брусок. У комплект також входять дві кліпси для кріплення.

Характеристики

Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Гарантія
  • 25 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».