Ніж складний Cold Steel Frenzy II, S35VN (62P2A)

Ніж складний Cold Steel Frenzy II, S35VN (62P2A)

Продавець:Фостор

4.5/5  ( 21 оцінок )

6 700

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис складаного ножа Cold Steel Frenzy II, S35VN:

Frenzy II (сталь S35VN) від компанії Cold Steel – чудовий складний ніж, що поєднує хижий стрімкий дизайн, висока якість збірки, міцність і надійність. У перекладі з англійської назва ножа означає «несамовитий».

Лізо складаного ножа Frenzy II із заокругленим обухом та витонченим фальшлезвієм володіє чудовими ріжучими здібностями. Вузьким вістрям зручно виконувати дрібну та точну роботу. Матеріалом для виготовлення клинка послужила нержавіюча сталь S35VN від американської компанії Crucible Indusries. Цей вид сталі протягом тривалої години зберігає гостроту ріжучої кромки, що характеризується високою стійкістю до корозії та викришування. Досить широкий площинний ділянку при товщині клинка в 3,3 мм забезпечує велику міцність на злам. Комбіноване продольно-поперечне сатинування надає клинку вишуканий матовий відтінок.

Матеріал рукояті – міцний, зносостійкий склотекстоліт G-10. Великі поперечні вибірки з двох сторін рукояті забезпечують впевнений хват і дозволяють відмінно контролювати ножа. Завдяки округленим краям і підпальцевим виїмкам рукоять комфортно розташовується в руці. У наверші рукояті передбачено отвір для кріплення страхувального шнура.

Безпечне використання ножа забезпечує замок Tri-Ad lock, який має високу міцність і витримує суттєві навантаження. Tri-Ad lock надійно блокує клинок у відкритому положенні, не дозволяючи ножу раптово скластися в процесі роботи. Пристосуванням для вилучення клинка служити шпенек під обидві руки. Шайби з фосфористої бронзи з прокладками з фторопласту на осьовому гвинті дозволяють швидко і плавно розкладати ніж.

Характеристики

Твердість клинка
  • 58-59 HR
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».