Ніж складний Spyderco Tenacious, напівсерейтор (C122GPS)

Оставить отзыв Код:  316579000

Ніж складний Spyderco Tenacious, напівсерейтор (C122GPS)

Оставить отзыв Код:  316579000

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

1 770

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа Spyderco Tenacious полусеррейтор C122GPS:

Серія доладних ножів Value Folders складається з Ambitious, Persistence, Tenacious иResilience. Ці слова характеризують кращі сторони людини. Ніж Tenacious(перекладається як "міцний, чіпкий"), більше за розміром, ніж Persistence, але менше, ніж Resilience. Всі чотири ножа демонструють найвищий рівень проектування, изготоваления і матеріалів, вартість яких порівнянна з вартістю "крила літака".

Tenacious C122GP вироблений в Китаї під найсуворішим контролем і нічим не поступається за якістю збірки і матеріалів своїм американським і японським побратимам. Spyderco Tenacious заслужено отримав народне визнання і є лідером продажів поряд з Delica, Endura і Military. При невеликій ціні має цілий ряд переваг: накладки з G10, сталеві лайнери, потужний замок liner-lock і комбіноване лезо з нержавіючої сталі 8CR13MOV, яка нічим не гірше інших популярних сталей.


Характеристики

Твердость клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».