Ніж Morakniv Eldris червоний (12648)

Ніж Morakniv Eldris червоний (12648)

Продавець:Фостор

4.5/5  ( 21 оцінок )

833

Немає в наявності

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Описание ножа Morakniv Eldris червоний (12648):

Модель Morakniv Eldris підійде як для повсякденного використання як ножа EDC категорії, так і для виконання різноманітних завдань під час поїздок на природу. Ніж відноситься до категорії Fix, оскільки його лезо не змінює свого положення і хвостовик жорстко зафіксований у рукоятці. Однак завдяки невеликим загальним розмірам (143 мм) його зручно брати з собою в будь-які подорожі. У той же час, така конструкція забезпечує даній моделі більшу міцність і здатність витримувати навантаження.

Клинок ножа зроблений завдовжки 59 мм і по всій довжині добре ув'язнений. Для нього використовують одну з найпопулярніших марок шведської сталі з нержавіючими характеристиками — Sandvik 12C27. Це якісний метал, який значно розширює область використання ножа завдяки тому, що дає надійний захист від іржі.

Рукоятка ж у даній моделі виготовляється із пластику. Вона має зручну для захоплення форму і текстурну поверхню, а тому Morakniv Eldris не буде ковзати в ладоні під час роботи і дозволити будь-яку роботу виконати легко і швидко.

Ніж даної моделі комплектується чохлом, щоб його було зручно зберігати та перевозити. Це досить простий по дизайну чохол із пластику, який, проте, відмінно справляється зі своїм завданням. Піхви оберігають лезо ножа від механічних ушкоджень, не дають йому намокнути чи вимазатися. А крім того, захищають від травм власника ножа.

Завдяки тому, що в рукоятці є спеціально призначене для темляка отвір, Morakniv Eldris можна носити, закріпивши на ремні або повісивши на шию. Темляк купується окремо.


Характеристики

Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Гарантія
  • 25 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».