Ніж складний Cold Steel Rajah III, 10A (62JM)

Оставить отзыв Код:  316582483

Ніж складний Cold Steel Rajah III, 10A (62JM)

Оставить отзыв Код:  316582483

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

3 360

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис складного ножа Cold Steel Rajah III, 10A:

Cold Steel Rajah III відрізняється від свого великого брата (Cold Steel Rajah II) розмірами. Але не дивлячись на більш скромні дані, цей чудовий складаний ніж здатний на багато що. Його зручніше носити з собою в кишені, і завдяки більш збитим форм Rajah III оптимальний для більшості робіт. Зручна рукоять виготовлена з міцного і легкого матеріалу Griv-Ex, її форма вигнута для підвищення контролю над ножем під час роботи. Великі подпальцевые виїмки і розширення ближче до кінця дозволяють надійно утримувати його всілякими хватами. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі AUS-10A. Його профіль, близький до традиційної формі Kukri, гармонійно поєднується з рукояттю, викликаючи позитивні емоції і захоплення одним лише зовнішнім виглядом. Для надійної і чіткої фіксації клинка Rajah III був використаний єдиний можливий тип замку - Tri-Ad lock, який здатний витримати максимальні навантаження.

Характеристики

Твердость клинка
  • 60-61 HRC
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».