Ніж Kershaw Agile (1558)

Код:  316587274

Ніж Kershaw Agile (1558)

Код:  316587274

Немає в наявності

1 330

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Kershaw Agile 1558:

Дизайнером практичного складаного ножа Kershaw Agile виступив відомий ножовий майстер рік Хіндерер. Клинок, оброблений за технологією stonewash, виготовлений зі сталі 8Cr13MoV, легко витягується завдяки запатентованій технології SpeedSafe за допомогою фліппера або шпенька та фіксується замикаючим механізмом фреймлок зі стабілізатором. Накладки рукояті виконані з нержавіючої сталі.

Kershaw Agile комплектується трьома знімними бекпейсерами: C відкривачкою для пляшок, плоскою викруткою та з відверстием для кріплення темляка. Також є трьохпозиційна карманкова кліпса та шестигранний ключ для зміни бекпейсерів. Ніж можна використовувати і без бекспейсерів.

Характеристики

Тип замка
  • Frame Lock
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».