Ніж складний Ganzo G717 чорний

Код:  316587907

Ніж складний Ganzo G717 чорний

Код:  316587907

Немає в наявності

810

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Ganzo G717:

Ganzo 717 — компактний складний ніж із бюджетної серії, оснащений робочим лезом із нержавіючої сталі 440С та текстурованою пластиковою рукояттю із кріпильною кліпсою. Вес моделі складає 152 м; Довжина у похідному та робочому стані — 12,5 см і 21 см відповідно. На лезо з шириною по обуху 0,35 см відведено 8,5 см від загальної довжини. Колір рукояті пропонується вибрати із трьох варіантів — із чорного, оранжевого та жовтого.

Стильний зовні, зручний насправді, Ganzo 717 рішуче розмістився на прилавках магазинів-партнерів зі своєю непідкупної простотою і простим дизайном. Цілком традиційно чергове виріб від компанії Ganzo — це симбіоз висококласних матеріалів, конструкторських рішень і їх чудова реалізація. Так, нам запропоновано легкий, малогабаритний і вельми мобільний туристичний ніж з прямою класичної заточенням леза і ергономічною рукояттю. Міцний текстурований склопластик G10 на зовнішніх панелях рукояті забезпечує надійний хват і комфортну, безпечну роботу з інструментом навіть у вологому середовищі. Для зручності при транспортуванні передбачена металева кліпса, за допомогою якої Ganzo 717 можна прикріпити до ременя, кишені і інших деталей одягу або поклажі.

Найвагомішим плюсом у Ganzo 717 також є встановлений замковий механізм, яким в даному випадку є поважний Axis Lock. Даний замок дає можливість відкривати ніж за допомогою однієї руки і забезпечує надійну фіксацію клинка під час роботи. Загалом у Ganzo вийшла відмінна модель туристичного ножа складаного типу для охотників, рибалок, любителів походів та кемпінгу. Скромні габарити, функціональна рукоять, добротний широкий клинок — усе це гідно оцінюватимуть прихильники активного способу життя та екстремального відпочинку.

Характеристики

Тип замка
  • Axial lock (Кнопковий)
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».