ДТК AAC BRAKEOUT™ 2 51T COMPENSATOR 308 Win(7,62/51) 5/8-24

ДТК AAC BRAKEOUT™ 2 51T COMPENSATOR 308 Win(7,62/51) 5/8-24

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

3 643

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

BRAKEOUT® 2.0 є компромісним рішенням, що поєднує в собі дулове гальмо і полум'ягасник. Перероблена в 2014 році, з урахуванням побажань військових, версія 2.0 отримала більш симетричну конструкцію і не вимагає використання додаткових шайб для правильної установки положення. Тепер установка BRAKEOUT® 2.0 швидка і проста. Традиційно, всі вироби BRAKEOUT® 2.0 є високоякісними виробами, виконаними з високоміцного, коррозиестойкого, авіаційного сплаву на основі стали 17-4, з сверхстойким нитридным покриттям SCARmor, яке забезпечує високий рівень міцності і зносостійкості вироби. Всі вироби BRAKEOUT® 2.0 оснащені зовнішньою різьбою для швидкої установки фірмових глушників і аксесуарів Advanced Armament Corp.

 

Традиційно, всі вироби BRAKEOUT® 2.0 є високоякісними виробами, виконаними з високоміцного, коррозиестойкого, авіаційного сплаву на основі стали 17-4, з сверхстойким нитридным покриттям SCARmor, яке забезпечує високий рівень міцності і зносостійкості вироби. Всі вироби BRAKEOUT® 2.0 оснащені зовнішньою різьбою для швидкої установки фірмових глушників і аксесуарів Advanced Armament Corp. Наявність зовнішнього різьбового кріплення дозволяє укомплектувати ДТК насадкою AAC BLASTOUT™ код 1512.00.48 який направляє порохові гази вперед тим самим не піднімає із землі пил і інше сміття, не демаскує позицію стрілка. В комплект входить фіксатор для різьбового з'єднання.

 

Характеристики

Довжина
  • 0 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення