Ніж метелик тренувальний, не гострий, балісонг для фліппінга Shark K131

1 відгук Код:  317039368
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж метелик тренувальний, не гострий, балісонг для фліппінга Shark K131

1 відгук Код:  317039368

Продавець:Eholov

4.8/5  ( 162 оцінок )

341

239

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тренувальний ніж-метелик з клинком у вигляді акули - це відрізняється високою якістю виконання, тренувальний балісонг, з яким зручно вправлятися в фліппінге. Це відмінний помічник у відпрацюванні різноманітних прийомів поводження з цими незвичайними ножами.

Як такого клинка у цього балісонга немає - замість нього є спеціальна, що не заточена пластина з отворами, функція яких не виключно декоративна, але і практична: полегшення ваги.

Як і в звичайному ножі-балісонг, ця пластина складався, ховається в рукоятку.

Що найважливіше, тренувальний ніж-балісонг Shark K131 - це гарантована безпека тренувальних занять, і для користувача, і для оточуючих - з балісонг можна тренуватися, не побоюючись порізатися, травмувати себе і всіх, хто знаходиться поруч. При цьому, пластина цього балісонга, що імітує клинок, хоч і не заточена, але має досить значною вагою. Тому при необережному поводженні, вона досить чутливо «прилітає» по пальцях. Що привчає тренується не розслаблятися і бути обережним з будь-яким ножем.

Головні переваги ножа-метелика для тренувань:

  • Є дієвий тренувальне пристосування, що підходить для відпрацювання прийомів поводження з повністю робочим, заточеним ножем-балісонг.
  • Конструкція, що відрізняється надійністю - так як їй не властиво наявність зайвих деталей, ускладнених елементів і механізмів, то ламатися і забиватися брудом тут практично нема чому.
  • Навіть якщо у вас вийде так, що ви необережно складіть ніж або піддайте себе ризику ще якось чином, то страшного нічого не станеться: скругленная і не гостра пластина-імітація клинка цього балісонга, абсолютно не є небезпечною.
  • Ніж-метелик тренувальний балісонг, спеціально розроблений для тренувань - це доступне і безпечне, легке в зверненні пристосування, чудово підходить і дітям, і недавно захопилися ножами - метеликами, дорослим.

    Вид ножа: балісонг

    Загальна довжина, мм: 222

    Довжина леза, мм: 100

    Довжина рукояті, мм: 122

    Товщина леза, мм: 2,5

    Ширина леза, мм: 17

    Марка стали: 420

    Твердість стали, HRC: 52-55

    Поверхня леза: ANODIZED

    Матеріал рукояті: метал

    Маса, Г: 125

    Вид упаковки: картонна коробка

    Характеристики

    Ширина клинка, мм
    • 17
    Матеріал клинка
    Довжина клинка, мм
    • 100
    Дивитися всі характеристики →

    Відгуки покупців 1

    • Віталій Погоріловський
      Продавець: Eholov

      замовленням трохи рочарований ,але якщо врахувати ціну і те ,що самі болти можна змінити ,для того хто починає займатись фліпінгом це досить непоганий варіант, хоча і не найкращий

      Переваги:
      дійсно легенький , дзвінкий
      Недоліки:
      якість ножа не дуже , різьба це тихий жах... захотів підкрутити ніж но не вийшло ,тому що сама різьба замаленька для її типу і вона просто протерлась ( з першого прокруту) для того щоб ПІДЗАТЯГНУТИ ручки використовував пласкогубці((

    * Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

    * Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».