Ніж Кишеньковий Black CS GO

Код:  317039374
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж Кишеньковий Black CS GO

Код:  317039374

Є в наявності

436

349

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Black CS GO - відмінний варіант для вже захоплюються фліппінгом або для тільки недавно вирішили зайнятися вивченням прийомів поводження з ножами такого типу. В цілому, ніж Black CS GO - приємна по дизайну і запам'ятовується модель: клинок і рукоять - чорного кольору. Cкладаний ніж Black CS GO прекрасно виглядає під час обертання і при цьому зручно лягає в руку.

Кишеньковий ніж Black відрізняється легкістю трансформації з складеного положення в робоче, чому сприяє простота і надійність його конструкції. Ніж розкладається буквально в одну мить і точно так же легко складається.

Суцільнометалева конструкція рукояті, що відрізняється простотою і надійністю механізм замка, загальна якість збірки всіх елементів, оптимальні розміри - все це, в цілому, робить ніж Black CS GO відмінним вибором не тільки для всіх, що захоплюються ножами такого типу, але і для тих, хто підшукує собі практичний і стильний складаний ніж.

Також ця модель відрізняється незвичайним вигином клинка. Цікаво, що ніж Black CS GO робився з оглядкою на вже відомі ножі з популярної гри CS: GO. При цьому, це не чисто сувенірна іграшка, а повнофункціональний складаний ніж, відповідний як для використання в місті, так і для пікніків.

Вид ножа: Cкладаний

Загальна довжина, мм: 215

Довжина леза, мм: 95

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 2

Ширина леза, мм: 20

Марка стали: 420

Твердість стали, HRC: 52-55

Поверхня леза: BLACK

Матеріал рукояті: метал

Маса, Г: 105

Вид упаковки: картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 20
Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 95
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Серёжа Савлук
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Отподают рукаятки от лезвия

  • Максим Бумажнуй
    Продавець: Eholov

    очень хороший нож, круто лежит в руке и не очень тяжелый

    Переваги:
    Стильно выглядит, отлично крутится
    Недоліки:
    Иногда отпадают болты

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».