Ніж Firebird FB7603-OR

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Firebird FB7603-OR

Продавець:NBK Shop

3.2/5  ( 18 оцінок )

729

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

При досить компактних розмірах ніж Firebird FB7603 відрізняється від інших моделей широтою застосування. Він підходить і на роль інструменту EDC, і надійного туристичного ножа. Дана модель не іржавіє та має привабливий дизайн, а носити її зручно та просто в кишені. Зручні складані ножі залишаються затребуваними в різних ситуаціях. Вони можуть бути використані як допоміжний інструмент у процесі виконання повсякденних робіт або для вирішення типових туристичних завдань. Така модель, як Firebird FB7603 з легкістю подолає кожну з них. Це зручний складаний варіант ножа, який сподобається вам і зовнішнім виглядом, і своїми робочими якостями. Його лезо зроблено з одного з найкращих нержавіючих видів сталі - 440С. Вона не тільки успішно протистоїть іржавінню, а й якісно зберігає заточування. При цьому, Заточується ніж Firebird FB7603 без особливих труднощів. Для цього клинка виробники вибрали повністю гладке заточення, що є універсальним варіантом для роботи з різноманітними матеріалами. Довжина ножа становить 87 мм, чого також достатньо його універсального використання. А товщина обуха цієї моделі становить 3,3 мм. Темне покриття на поверхні леза робить ніж не тільки незвичайним з погляду дизайну, але і здатним служити в тактичних цілях, оскільки таке покриття усуває утворення відблисків від сонця. Варіантів рукоятки для цієї моделі існує відразу кілька. Перш за все, як матеріал може використовуватися як склопластик, так і карбонове волокно. Обидва перераховані матеріали є композитними, що робить їх дуже міцними та довговічними. Вони також відрізняються малою вагою. Додатковим елементом на ручці ножа є сталева кліпса, яка допомагає закріпити його на ремені. Крім того, на ручці розташована кнопка замку (для моделі Firebird FB7603 обраний Axis Lock).

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Твердість клинка
  • 58-59 HRC
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».