Масло збройове Ballistol Gunex-2000 антикорозійне 500 мл Баллістол (22056)

Масло збройове Ballistol Gunex-2000 антикорозійне 500 мл Баллістол (22056)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

699

Є в наявності

12

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

GUNEX - збройове мастило, що забезпечує антикорозійний захист.

Бездоганне масло для довгострокового захисту частин оголеного металу навіть за вкрай несприятливих умов (від -50°С до +100°С). Це масло проникає в область між металом і вологою, потрапляє в найтонші тріщинки, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. GUNEX не містить силікону, хлорованих гідрокарбонатів і речовин групи CFC (хлорфторвуглеводні), що руйнують озон.

Завдяки маслу Gunex, метал залишається захищеним від іржі протягом тривалого часу, навіть при дощових кліматичних умовах. Олія усуває пороховий нагар, зберігає і підтримує механізми гладкими, доглянутими і захищеними.

GUNEX також може використовуватися для догляду за риболовними вудлищами, телескопічними висувними рамами і роликами. Забезпечує довготривале змазування та ковзання, захищаючи елементи трансмісії велосипеда. Окрім змащування велосипедного ланцюга ідеально підходить для змащування пластикових деталей, що труться одна об одну, різних гумаових прокладок, амортизаційних вилок, задніх амортизаторів, а також їх з'єднань, запобігаючи неприємному скрипінні в підвісці.

Захищає і зберігає в ідеальному стані рухомі деталі, неізольований метал, гвинтові з'єднання і пази навіть у повітрі, що містіть сіль, та у солоних водяних бризках. Ідеально підходить для обробки шарнірів, що пищать, скриплять або яких заклинило.

Запобігає замерзання замків, видаляє смолистий бруд і дьоготь, захищає металеві і хромовані деталі від корозії протягом тривалого часу. Утримує в чистоті контакти в батареях, розподільниках струму системи запалювання і котушки запалювання, волога витісняється, запобігаються струми поверхневої витоку.

Такою ж мірою масло GUNEX зарекомендувало себе в якості ланцюгового мастила для мотоциклів.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 500
Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами