Графітне рушничне мастило Ружес 75 г для збільшення швидкості польоту кулі (080301)

Графітне рушничне мастило Ружес 75 г для збільшення швидкості польоту кулі (080301)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

220

Немає в наявності

1

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якісне рушничне графітне мастило застосовується для обробки високонавантажених рухомих вузлів зброї, а також може застосовуватися для для збільшення швидкості польоту боєприпасів і покращує їх балістичні характеристики.

Підходить як для вогнепальної, так і для пневматичної зброї, а також зброї під патрон Флобера. Завдяки застосуванню графітного мастила виключається не тільки ефект «дизеління» при стрільбі з пневматичної гвинтівки, але також помітно збільшується швидкість вильоту боєприпасів, що несе за собою можливість стріляти більш важкими кулями.

Використовується для для змащення таких елементів зброї, як вісь, екстрактори, штовхачі, підствольний гак, запірні вузли, хвостовик прицільної планки та інші, забезпечуючи максимальні антифрикційні властивості (мінімальне тертя).

Застосовується при температурі від -20 до +70 градусів. Володіє водовідштовхувальними властивостями і захищає деталі від корозії.

Все рушничні масла «Ружес» характеризуються щадною дією, не містять в собі агресивних компонентів (нашатир, сильні кислоти і ін.), Також не містять пахучих речовин, що відлякують звіра.

Призначені для догляду за мисливською, колекційною, антикварною зброєю (гладкоствольною і нарізною), а також пневматичною (з мікронарізкой) і зброєю для самооборони (гладкоствольні револьвери і пістолети).

Всі масла і рушничні склади допускають застосування всередині приміщень, не створюють аерозолів і не спричиняють різкого запаху. Не є небезпечними для навколишнього середовища.

Характеристики

Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами