Вазелін рушничний Ружес 75 г (080302)

Вазелін рушничний Ружес 75 г (080302)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

220

Немає в наявності

2

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вазелін рушничний використовується для обробки дерев'яних деталей зброї, для обробки компресійного поршня в пневматичних пістолетах і гвинтівках, а також для змащення механізму і ствола при підготовці зброї до тривалої консервації, при цьому надійно захищаючи і оберігаючи будь-які металеві деталі, замки і механізми зброї на необмежений термін часу.

При підготовці до тривалого зберігання необхідно змастити рушничним вазеліном всі нерухомі механізми зброї. Крім того, його можна використовувати для змащення дерев'яних лож. Рушничний вазелін надійно захищає зброю від попадання на неї вологи та пилу незалежно від тривалості зберігання, що є його основною перевагою.

Підходить для будь-яких видів зброї (вогнепальна, пневматика, під патрон Флобера).

Все рушничні масла «Ружес» характеризуються щадною дією, не містять в собі агресивних компонентів (нашатир, сильні кислоти і ін.), Також не містять пахучих речовин, що відлякують звіра.

Призначені для догляду за мисливською, колекційною, антикварною зброєю (гладкоствольною і нарізною), а також пневматичною (з мікронарізкой) і зброєю для самооборони (гладкоствольні револьвери і пістолети).

Всі масла і рушничні склади допускають застосування всередині приміщень, не створюють аерозолів і не спричиняють різкого запаху. Не є небезпечними для навколишнього середовища.

Характеристики

Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами