Ніж складаний Ganzo G727M-W1 (довжина 210мм, лезо: 89мм, сатин), дерево

Код:  322348096
Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo G727M-W1 (довжина 210мм, лезо: 89мм, сатин), дерево

Код:  322348096

Немає в наявності

640

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Область застосування Ganzo G727M задоволена велика за рахунок того, що це кишеньковий ніж для повсякденних задач, який без проблем можна переносити, та комфорту при використанні. Його можна брати як помічника на рибалку або в довгий туристичний похід, на полювання, на пікнік або велопрогулянку. У міських умовах ніж також, може стати в нагоді, якщо вам захочеться нарізати яблуко, розкрити упаковку зі своїми покупками або ж вирішити інші важливі завдання. Лезо в ножі фіксується завдяки одному з найбільш перевірених часом механізмів — замку Axis Lock. Такий замок виключає можливість випадкового спрацьовування і дозволить відкрити ніж всього однією рукою.

Клинок

Лезо в даній моделі виконано з нержавіючої сталі, що також є великим плюсом для ножа, який часто використовують на природі. Тут використана марка сталі 440С, яка окрім чудової стійкості до корозії виділяється серед інших ще й досить хорошою твердістю (близько 58 одиниць по Роквеллу). Заточення ножа у гладка, завдяки цьому різати ним можна як продукти будь-якої твердості, так і матеріали. Ganzo G727M досить довгий час тримає свою гостроту і без проблем заточується навіть з допомогою кишенькових точілок в польових умовах. Клинка має довжину 8.9 см при загальних розмірах ножа 21 див. Але в складеному стані ніж має габарити всього 12 див. Обух має товщину 3.5 мм Клинок виконаний в стилі «потрійний клин», зі спусками від обуха. На клинку з написів розташовано назву бренду «Ganzo» на одному боці, і назву моделі і використовуваної стали на інший. Фініш клинка виконаний у дрібному сатине. Обух має прямі, не округлені і досить гострі краї.

Рукоять і якість збірки

Рукоять в конкретній моделі оформлена сучасним натуральним матеріалом — деревом. Його достоїнства це велика довговічність, міцність і стійкість до різного роду механічних і хімічних пошкоджень. Збірка якісна і надійна, накладки до плашкам підведені чудово. На плашках з G10, є дрібна, але чіпка насічка. Працювати комфортно, рукоять не вислизає. Плашки навколо отвору для темляка мають маленьку виїмку і не мають гострих кутів. Присутні штамповані шайби, які виконані з кольорових сплавів або міді. Ніякого пластику та фторопласту ви в ньому не знайдете. Плоский дизайн рукояті, відсутність виступаючих уступів і гвинтів.

Безпека

Досить глибока виїмка під палець виключає зісковзуванню руки на клинок, а надійний механізм замка запобігає випадковому складанню ножа на ваш палець. У процесі складання ножа траєкторія клинка не перетинається з пальцями, на відміну від замків, таких як лайнер-лок і фрейм-лок. З упевненістю можна сказати, що конструкція ножа максимально безпечна.

Ергономіка і повсякденне використання

В руці ніж лежить досить комфортно. Кліпса, при роботі, руці не заважає. Упор для пальця на клинку досить зручний. Ніж також дуже хороший в носінні, так як він легкий і важить всього 125 грам, що, для ножа, який має 9 сантиметровий клинок, дуже хороший результат. Кліпса фіксується дуже туго, але, при цьому, завдяки продуманій конструкції легко, всього лише зусиллям однієї руки, кріпиться на кишеню джинсів і тримається там досить міцно. Посадки на кишеню вистачає, щоб при носінні не втратити його. Темляк невеликих розмірів буде дуже гармонійно виглядати з цим ножем. Кліпса сподобається всім, хто зважиться придбати цей ніж. Клинок в Ganzo G727M добре ріже як м'які, так і тверді продукти, та інші матеріали.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 210
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».