Комплект для вороніння ржавим лаком, маленький Barrel Cleaner

Комплект для вороніння ржавим лаком, маленький Barrel Cleaner

Продавець:Gorgo

3.3/5  ( 33 оцінок )

235

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складається з:1. Засіб для вороніння іржавий лак, 100 мл. Проходить очистку у кілька стадій, не містить осаду, тому під час процедури вороніння виділяється мінімальна кількість нальоту із солей, що прореагували. Це спрощує процедуру крацовки, дозволяє зменшити витрати стальної вати, і запобігає інтенсивному пилоутворенні під час крацовки. Витрата - 25-35 мл на одну рушницю.

2. Стальна вата 0,5 м. пог. Використовується для крацовки - зчищання шару реагентів, що прореагували. Витрата - близько 0,5 погонного метра на одну одиницю зброї.

3. Концентрат знежирювального розчину, 2 уп. Вистачає на 2-2,5 літрів води. Розчин можна використовувати повторно, для цього його необхідно охолодити, після чого перелити до герметичної посудини зі скла, поліетилену або поліпропілену. Поліетилентерефталат (ПЕТ) з цією метою використовувати не можна - він руйнується під дією розчину через 4-6 місяців.

4. Детальна інструкція з описом кожної стадії і поясненнями – 1 ш

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами