Глушник ASE UTRA Jet-Z .30 Compact, M18x1 (3674.00.80)

Глушник ASE UTRA Jet-Z .30 Compact, M18x1 (3674.00.80)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

13 530

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У лінійці ASE UTRA Jet-Z Compact представлені високоефективні саундмодератори, спроектовані під популярні калібри аж до .300 Win Mag за запатентованою технологією jet-Z ™ baffle system.

Глушники ASE UTRA Jet-Z Compact є суцільносталевого і суцільнозварними виробами з високим експлуатаційним ресурсом. Сфера застосування - полювання, практична і спортивна стрільба з карабінів з поздовжньо-ковзаючим затвором, а також напівавтоматичних вінтовкок.

Саундмодератори ASE UTRA Jet-Z ™ серії Compact додають всього 490-515 грам до ваги зброї (в залежності від калібру) і всього 140 мм до його загальної довжини. Вузький профіль (40 мм) дозволяє використовувати глушники в зброю з низькими відкритими прицільними пристосуваннями.

Глушники ASE UTRA jet-Z ™ Compact зменшують рівень звуку пострілу зброї на 25 - 32 дБ (в залежності від типу боєприпасів, калібру, розташування об'єкта і т.д.), і значно зменшують рівень спалаху від пострілу і його віддачу.

Вся зброя, протестоване з саундмодераторів Jet-Z Compact, відповідало ліміту шумового впливу, встановленого європейської Директиви 2003/10 / EC (140 Пa або 137 дБ (C)).

 

Характеристики

Довжина
  • 177 мм
Матеріал
  • Сталь
Дульна нарізь
  • M18х1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення