Масло збройове Klever Ballistol spray 50ml

3 відгуки

Код:  324057061

Масло збройове Klever Ballistol spray 50ml

3 відгуки

Код:  324057061

Об'єм, мл: оберіть потрібний варіант

Продавець:FreeLine

5/5  ( 39 оцінок )

180

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ballistol широко застосовується при виробництві верстатів і устаткування, у високоточних галузях промисловості. Масло створює захисну лужну плівку на поверхні металу, нейтралізуючи наслідки взаємодії матеріалу з руками. Також масло видаляє інші кислотні залишки і захищає метал від корозії. Завдяки своєму слабкому поверхневому натягу і сильної проникаючої здатності BALLISTOL заповнює дрібні тріщини і нерівності в поверхні. Масло ідеально підходить для догляду за високоточними і вимірювальними приладами, дрібними і крихкими деталями.

Крім цього, Ballistol ефективно захищає вироби зі шкіри від висихання і пошкоджень гниллю, створює водонепроникний захисний шар. Масло нейтралізує залишки руйнує дубильної кислоти в шкірі. Суха шкіра знову стає м'якою і еластичною, з шовковисто-матовим глянцем. Світла шкіра може потемніти. Масло не залишає жирних слідів, а запах зникає за короткий час.

Також Ballistol захищає і зберігає будь-які натуральні дерев'яні вироби. Покращує зовнішній вигляд деревини і захищає від згубного впливу вологи і комах. Ідеально для догляду за античними меблями.

До того ж, Ballistol захищає, зберігає штучні матеріали, стійкі до впливу масла, зберігає їх еластичність і запобігає висушуванню. Запобігає примерзанню дверних ущільнювачів в автомобілях. Пластмасові поверхні знову блищать як нові і не залишають жирних слідів.

Універсальний засіб Ballistol забезпечить довгострокове змазування і ковзання, захищаючи елементи трансмісії Вашого велосипеда. Крім мастила ланцюга велосипеда, ідеально підходить для змащування пластикових деталей (механізм манеток), різних гумових прокладок, амортизаційних вилок, задніх амортизаторів, а так само їх з'єднань, усуваючи неприємний скрип в підвісці.

Ballistol не шкодить людській шкірі і шкірі тварин і абсолютно безпечно при випадковому ковтанні. Масло рекомендується для очищення шкіри і шерсті домашніх тварин, їх вух, хвостів, грив і копит.

Активні компоненти в Ballistol - природного походження або ж зустрічаються і в природі. Його базове масло є медично чистим білим маслом. Ballistol - стійкий до старіння і твердне протягом багатьох років. Всі компоненти Ballistol - біологічно розкладаються і нешкідливі для нашого навколишнього середовища.

BALLISTOL - масло для тисячі цілей!

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки