Дробовик Cyma CM.350 Black

Дробовик Cyma CM.350 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

2 716

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний дробовик від відомого бренду Cyma; має всі особливості, характерні для продукції цього бренду. Перш за все, ця модель відрізняється високою якістю збирання та транспортування та хорошою ефективністю у поєднані із привабливою ціною.

Модель CM.350 є копією знаменитої рушниці M870. Вона використовує спрінговий механізм, котрий зводиться аналогічно оригіналу — рухом цівки вперед-назад; а 3 внутрішні стовбури дозволяють за 1 натискання на спуск випускати одразу три кульки. Ця особливість здатна забезпечити вирішальну перевагу на полі бою — особливо у CQB та інших боях на невеликих дистанціях.

Стандартні 6-мм кульки заряджаються у магазин, що виглядає як справжній набій для дробовика. Цей магазин встановлюється у робочий відсік через отвір у нижній частині ствольної коробки, що додатково підвищує реалізм використання. Ще одна цікава особливість — можливість відкрутити передню кришку трубки, котра імітує магазин (під стовбуром) та помістити усередину 3 штатні магазини-фальшнабої. Це не можна назвати швидким доступом, однак подібна особливість може стати в нагоді, зокрема, при транспортуванні дробовика.

Варто звернути увагу, що модель CM.350 випускається у двох версіях: преміум (металева) та бюджетній (пластикова). Перед нами другий варіант, зі ствольною коробкою, виготовленою з полімеру. Цей же матеріал використано для прикладу та рухомої цівки. У тієї ж годину зовнішній та внутрішні стовбури, направляюча цівки, кришка відсіку магазину та антабки зроблено з цинко-алюмінієвого сплаву.

Завдяки текстурі, що перешкоджає ковзанню, цівка рушниці зручна у використанні та надійна — достатня лише невеликого тренування, аби стріляти швидко та ефективно. Кожна кулька при вильоті зі ствола підкручується для збільшення дальності та точності, однак регулювання хоп-апу у конструкції не передбачено. Перемикач запобіжника та кнопка відкривання відсіку під магазин розташовані поряд зі спуском, що забезпечує швидке та інтуітивно зрозуміле керування. Приклад у цій моделі — фіксований, з товстим гумовим кип'ятильником.

Зазначимо, що дробовик сумісний з 30-зарядними магазинами-фальшнабоями від інших виробників, включаючи GFC Guns та Double Eagle.

Загалом ця модель стане чудовим вибором для любителів дробовиків — незалежно від того, планується її використовувати як вторинну чі як основну зброю. При перенесенні у чохлі-кобурі "рушниця" цілком може врятувати ситуацію при відмові основного приводу, а у форматі CQB — цілком може вікорістовуватіся як первинна зброя.

Особливості:

- помповий механізм;

- традиційний приклад;

- сумісність зі стандартними магазинами-фальшнабоями;

- можливе використання як первинної чи вторинної зброї;

- потрійний внутрішній стволик;

- запобіжник з фіксатором спуску (Trigger Safety);

- фіксований хоп-ап;

- антабки на передній частині підствольної трубки та на прикладі;

- у підствольній трубці можна зберігати запасні магазини;

- рифлена поверхня цівки для надійного хвату.

Комплектація: 

- дробовик;

- 1 магазин-фальшнабій;

- лоадер;

- шомпол.

Характеристики:

Джерело енергії: спрінговий

Механізм: помпа

Початкова швидкість кульки: ~79 м/с

Довжина: 900 мм

Матеріали: метал, пластик

Вага: 1325 г

Колір: чорний

Тип магазину: фальшнабій

Місткість магазину: 30 кульок

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами