Пружина Rocket M170 Black

Пружина Rocket M170 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

347

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пружина для страйкбольних приводів типу AEG та spring.

Пружина Rocket M170 Black виготовлена ​​з високоякісної вуглецевої сталі, стійкої до постійних стискань-розтискань; а нерівномірний крок навивки додатково сприяє надійності та довговічності. Маркування М170 означає, що ця модель має досить високу потужність: вона здатна забезпечити початкову швидкість кульки приблизно 170 м/с. Подібні можливості бувають незамінними для снайперських гвинтівок та кулеметів; однак нагадаємо, що висока швидкість кульки збільшує ймовірність травм, тому більшість полігонів забороняють застосування подібних приводів на невеликих дистанціях (конкретні обмеження по відстані можуть бути різними, але вони майже неминуче існують).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: заміна даної деталі (у приводах без системи швидкої заміни пружини) може вимагати специфічних знань та навичок. У подібних випадках рекомендуємо звертатися до відповідних майстерень чи професійних спеціалістів з ремонту страйкбольного обладнання. Крім того, пружина М170 створює значне навантаження на гірбокс та деякі інші елементи приводу; так що перед встановленням такої пружини потрібно переконатися, що інша “нутрянка” зможе нормально витримати ці навантаження.

Характеристики:

Тип: пружина
Сумісність: AEG, spring
Потужність: М170
Матеріал: сталь
Додатково: асиметричне компонування

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення