Ніж Firebird by Ganzo G6252-OR (F6252-OR)

Код:  325261960
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Firebird by Ganzo G6252-OR (F6252-OR)

Код:  325261960

Немає в наявності

320

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія ножів Firebird заслужила особливої ​​популярності завдяки поєднанню кількох важливих характеристик. Дані моделі мають компактні розміри, що дає можливість застосовувати їх щодня. Вони ефективні на практиці, якісно зібрані, зручні та доступні за ціною. Ніж F6252 є однією із таких моделей.

Firebird F6252 характеризується яскравими кольорами рукояті: чорним, зеленим або помаранчевим. За рахунок такого яскравого забарвлення його легко виявити, наприклад, у траві, коли ви вирушаєте на пікнік або в подорож. Ніж ідеально підходить для використання у туризмі. До його складу увійшла якісна сталь марки 4116 Krupp , твердість якої досягає 56 одиниць за шкалою Роквелла. Сталь необхідно постійно заточувати, але термін служби довгий за умови мінімального догляду за виробом. Модель витримує контакт із водою, що дуже важливо, коли вона застосовується у польових умовах. Тим не менш, не варто забувати протирати ніж сухою серветкою після застосування.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».