Тактичні рукавички з закритими пальцями MECHANIX розмір XL чорні BC-5629

1 відгук

Код:  325265224

Тактичні рукавички з закритими пальцями MECHANIX розмір XL чорні BC-5629

1 відгук

Код:  325265224

Розмір: XL

Продавець:A-DRON

4.3/5  ( 126 оцінок )

596

545

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавиці тактичні
Матеріал: PL (поліестер), PVC (полівінілхлорид)
Пальці: закриті.
Колір: чорний

Опис.
Тактичні рукавички американського бренду MECHANIX BC-5629-BY користуються великою популярністю, завдяки використовуваним матеріалам і безлічі характеристик. Високоякісні матеріали забезпечують довговічність і зносостійкість цього виробу. Зміцнення долоні і захист від ковзання дозволяють легко захоплювати і міцно утримувати спортивний снаряд або зброю в руках. Пальці рук надійно захищені від екстремальних ударів і стирання, завдяки вставкам, прошитим подвійною строчкою. Захист від ударів верхній частині кисті забезпечують спеціальні прогумовані вставки. Маючи об'ємну опуклу форму, вони пом'якшують удар і будь-яке зовнішнє вплив. Покриття великого і вказівного пальців створюють антискользящую поверхню, що особливо зручно при стрільбі. На зап'ястях широкі манжети, які стягуються за допомогою липучок.

Призначення.
Ці тактичні рукавички чудово підійдуть для використання в якості військових і бойових рукавичок, завдяки добре продуманій захисті від екстремальних ударів. Дихаючий матеріал підкладки дозволяє використовувати дані тактичні рукавички для водіння. Найчастіше, вони привертають увагу автогонщиків і шанувальників мотогонок. Крім того, ці рукавички підійдуть для мисливців, альпіністів, геологів. Якщо ви віддаєте перевагу активний відпочинок, захоплені походами або туризмом, тактичні рукавички MECHANIX BC-5629-BY неодмінно стануть вам у нагоді. Варто відзначити, що вони легко очищаються від бруду і швидко сохнуть.

Переваги:

  • Підходять для щоденного використання спортсменами і військовослужбовцями, мисливцями та рибалками любителями активного способу життя.
  • Рукавички виготовлені з матеріалу, який зберігає тепло рук.
  • Відмінно підходять для активного використання в будь-який час року

Характеристики

Колір
Розмір
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Демисезонный, Летний, Осенний, Весенний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Viktor Man
    Продавець: A-DRON. Розмір: M

    Страна производитель?