Рукавички без пальців для велосипедиста, штурмові тактичні Oakley Безпалі Розмір L Чорні (KG-1048)

Рукавички без пальців для велосипедиста, штурмові тактичні Oakley Безпалі Розмір L Чорні (KG-1048)

Продавець:4AP1

4.7/5  ( 186 оцінок )

305

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички без пальців штурмові тактичні Oakley

Міцні захисні рукавички – незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок і мисливців. Рукавиці тактичні здатні витримувати температуру до -200.

Одним з головних переваг рукавичок вважається те, що вони дуже швидко висихають. Цьому сприяє особливий матеріал – микрофлис, який і сохне швидко, і при цьому здатний зігрівати в холоду, а ще він вважається дихаючим матеріалом. Крім того, в рукавичках Oakley передбачені вентиляційні отвори, щоб ви незалежно від погоди відчували себе комфортно.

Характеристика рукавичок:

  • Тактичні рукавички виготовлені з міцного і м'якого матеріалу по спеціально розробленому дизайну, який насамперед забезпечує зручність і функціональність. Рукавички не сковують рухів і м'яко облягають руки, при цьому здійснюючи максимальний захист.

  • Карбонова вставка на рукавичках надійно захищає п'ясткові кістки і перші фаланги кисті руки від механічних ушкоджень, а також амортизує ударні навантаження.

  • Рукавички надійно фіксуються на зап'ястях за рахунок регульованих манжет з Velcro-застібкою--липучкою. Ергономічний крій повторює анатомічні форми руки, що забезпечує свободу і точність рухів.Чудова якісна посадка досягається завдяки застосуванню еластичних вставок на великому пальці і на зворотному боці долоні.

Розмір рукавичок: XL (обхват долоні до 23 см, ширина долоні до 9 см).

Виконані з м'якої штучної замші, еластичних вставок і прогумованих накладок.

Призначення - полювання, риболовля, туристичний похід, скелелазіння, подорож, спорт, страйкбол, пейнтбол, військові дії.

Колір: чорний

Рукавички Oakley має якісний пошиття та надійну фурнітуру. Тактичні рукавички Oakley з ударними вставками, антиковзаючими нашивками, регулюванням фіксації кисті, вентиляційними отворами, що дозволяє їх використовувати в польових і міських умовах.

Характеристики

Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Многоразовое
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами