Ніж Victorinox Hunter Pro помаранчевий (0.9411.M9)

Ніж Victorinox Hunter Pro помаранчевий (0.9411.M9)

Продавець:QueenNatali

5/5  ( 18 оцінок )

3 312

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарська компанія Victorinox більше століття виготовляє ножі. Висока якість виробів від цього виробника давно стала номінальною. Швейцарські вироби давно стали гарантом якості, майстерності та надійності. Складні ножі є однією з найпопулярніших лінійок цього виробника. Складаний ніж Hunter Pro один з найкращих представників цієї категорії. Він має широкий спектр застосування як у туризмі, так і в полюванні, домашньому господарстві, риболовлі та інших сферах. На відміну від нескладного ножа він не займає багато місця, а поміщається в спеціальний чохол або кишеню. Лезо даної моделі виготовлено з нержавіючої сталі. Довжина леза складає 96 мм, а товщина 16 мм. Рукоятка виготовлена ​​з нейлону та пофарбована в оранжевий колір. Загальна довжина ножа складає 136 мм. За рахунок використання якісно сталі та матеріалу для рукояті даний ніж має пристойну вагу в 162 грами. Особливості моделі: Загальна довжина: 136 мм; Довжина клинка: 96 мм; Товщина клинка: 16 мм; Тип замку: Back Lock; Вага: 162 г. Тип замку Back Lock надійний, тому не варто переживати, що лезо хитатиметься або неміцно триматиметься. Ергономіка рукояті продумана таким чином, щоб ніж мав чудове зчеплення з рукою та зручно в ній сидів. Також цю модель ножа можна розкрити однією рукою. На задній частині руків'я є кільце для кріплення шнурка або темляка. Клинок Victorinox Hunter Pro товстий, міцний, має одностороннє заточування, що забезпечує тривалу експлуатацію леза. Однак, якщо ви віддаєте перевагу власному заточенню, то в цьому вам допоможуть точильні камені. Купити складаний ніж Hunter Pro від компанії Victorinox завжди можна на сайті нашого інтернет-магазину 070.com.ua. Наші менеджери дадуть відповіді на будь-які питання щодо продукції компанії Victorinox.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».