Ніж Victorinox Hunter Pro One, дерево (0.9411.M63)

Ніж Victorinox Hunter Pro One, дерево (0.9411.M63)

Продавець:QueenNatali

5/5  ( 18 оцінок )

4 872

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарська компанія Victorinox понад століття виготовляє ножі. Висока якість виробів від цього виробника давно стало прозивним. Швейцарські вироби давно стали гарантом якості, майстерності та надійності. Складні ножі є однією з найпопулярніших лінійок даного виробника. Складаний ніж Hunter Pro One Hand 0.9411.M63 один з кращих представників даної категорії. Він має широких спектр застосування як в туризмі, так і в полюванні, домашньому господарстві, риболовлі та інших сферах. На відміну від незграбного ножа, він не займає багато місця, а поміщається в спеціальний чохол або кишеню. Лезо даної моделі виготовлена з нержавіючої сталі. Довжина леза становить 96 мм, а товщина 16 мм Рукоять виготовлена з темної породи деревини. Загальна довжина ножа становить 136 мм За рахунок використання високоякісно сталі і матеріалу для рукояті даний ніж володіє пристойним вагою в 162 грами. Особливості моделі: Загальна довжина: 136 мм; Довжина клинка: 96 мм; Товщина клинка: 16 мм; Тип замка: Back Lock; Вага: 162 р. Тип замку Back Lock надійний, тому не варто переживати, що лезо буде хитатися або неміцно тримаються. Ергономіка рукояті продумана таким чином, щоб ніж мав відмінне зчеплення з рукою і зручно в ній сидів. Також дану модель ножа можна розкрити однією рукою. На задній частині рукояті є кільце для кріплення шнурка або темляка. Клинок Victorinox Hunter Pro One Hand товстий, міцний, має форму Drop-Point з одностороннім заточуванням, що забезпечує тривалу експлуатацію леза. Однак, якщо ви віддаєте перевагу власну заточку, то в цьому вам допоможуть точильні камені. Купити складаний ніж Hunter Pro One Hand від компанії Victorinox завжди можна на сайті нашого інтернет-магазину 070.com.ua. Наші менеджери дадуть відповідь на будь-які питання по продукції компанії Victorinox.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».