Ніж Victorinox Evogrip 10, білий (2.3803.C77)

Ніж Victorinox Evogrip 10, білий (2.3803.C77)

Продавець:QueenNatali

5/5  ( 18 оцінок )

1 395

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ексклюзивний мультитул "White Christmas" з напрочуд зимовим дизайном і з широким вибором інструментів для щоденного використання. Оформлений в сліпуче білому кольорі. Такий ніж оцінять як чоловіки, так і представниці прекрасної половини. Велике лезо виконане зі сніжинками. Справжнє втілення зими в одному високоякісному виробі швейцарського виробника. Завдяки використанню при виробництві високоякісної нержавіючої сталі клинки відмінно ріжуть і не вимагають заточування протягом тривалого часу. Ніж для консервів з відкривалкою для пляшок стануть незамінним інструментом у кожному туристичному поході чи відрядженні. Важливими елементами мультитула є інструмент для чищення дротів та шило, вони зможуть впоратися з багатьма ремонтними роботами. Якісні викрутки легко відкрутять і закрутять будь-які практично будь-якими шурупами або саморізами. А для особистої гігієни знадобляться зубочистка, пінцет і що не мало важливо – зручна пилочка для нігтів. Дизайн рукояті приваблює неймовірно білим кольором із сірим логотипом бренду. Відчуття Різдва та зими завжди буде при Вас із придбанням даного ножа. Також варто відзначити, що ніж White Christmas стане ідеальною ідеєю для подарунка.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».