Складной нож Victorinox Spartan 1.3601.63

Код:  327415849

Складной нож Victorinox Spartan 1.3601.63

Код:  327415849

Немає в наявності

2 084

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хочеться чогось оригінального та стильного? Тоді кишеньковий складаний ніж Victorinox Spartan Wood 1.3601.63 це те, що Ви шукали. Популярна серед лінійки ножів довжиною 91 мм модель в елегантному виконанні підкорить Ваше серце своєю практичністю, надійністю та вишуканістю. Завдяки оптимальному набору функцій стане відмінним помічником як у місті, так і під час подорожі.

Швейцарський складаний ніж серії Spartan має елегантні накладки на корпусі-рукоятці, виготовлені з натурального горіхового дерева красивого коричневого відтінку. На передній панелі Spartan Wood прикрашений класичним зображенням логотипу компанії.

Ця модель мультитула від Вікторінокс із двошаровою конструкцією поєднує ніж із великим клинком; ніж із лезом поменше; шило, що виконує також роль кернера та провідника для нитки; штопор; відкривалку, комбіновану пристосуванням для зняття ізоляції та плоскою викруткою 6 мм; консервний ніж вдало доповнений на кінці плоскою викруткою 3 мм.

Високоякісна нержавіюча сталь забезпечить довговічність в експлуатації, захист від корозії та легкість у заточуванні лез. Для зручного кріплення ключів або ремінця на торці складаного ножа вмонтовано сталеве кільце.

У Японії існує повір'я, що ніж, дарований, має магічну силу. Тому дарують його, щоб привернути удачу до того, хто приймає подарунок. Якщо і Ви хочете привнести фарту в своє життя або порадувати вартим і корисним подарунком друга від бренду з всесвітньою популярністю, то Victorinox (Вікторинокс) до Ваших послуг.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Дерево
Колір
  • Коричневий
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».