Складной нож Victorinox Forester 0.8361.63

Код:  327415930

Складной нож Victorinox Forester 0.8361.63

Код:  327415930

Немає в наявності

3 322

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox FORESTER WOOD 111мм/10предм/дерево /lock/штоп/пила 0.8361.63 Швейцарія

Victorinox Forester 0.8361.63 – яскрава новинка в колекції швейцарських ножів Вікторінокс. Ця модель привертає увагу незвичайним дизайном свого корпусу. Для оформлення поверхні дизайнери бренду Victorinox віддали перевагу натуральній деревній корі. Серед ножів довжиною 111 мм, що у модельному ряду, кишенькові ножі з дерев'яною рукояткою зустрічаються лише кілька разів. Вікторінокс Форестер є гармонійним втіленням технічних та експлуатаційних властивостей. Комплектацію кишенькового ножа складають функціональні інструменти, широко затребувані у побуті, при виконанні садових та присадибних робіт, під час туристичних походів та лісових прогулянок. Функціональна унікальність даної моделі полягає у наявності пили для роботи з деревом. За допомогою цього компактного інструменту можна виконувати повноцінні роботи з обробки деревини. Портативний меч Victorinox Forester Vx0.8361.63 має легку вагу (126 г), що дозволяє завжди носити його при собі. Зручність, надійність та безпека даної моделі забезпечуються кількома факторами. В основі конструкції Victorinox Forester лежить спеціальний механізм – liner lock. Саме він запобігає раптовому розкриттю ножа в невідповідний момент. Друга складова безпеки та практичності мультитула Вікторінокс Форестер – це зручні дерев'яні накладки на рукояті. Наявність таких деталей забезпечує зручність під час використання, а також запобігає ковзанню руки під час роботи. Спеціальне покриття дозволяє уникнути передчасного зносу рукояті та появи різних механічних дефектів. Якщо не брати до уваги особливості конструкції, головним фактором надійності та довговічності виробу є основний матеріал виготовлення – високоякісна нержавіюча сталь, перевагами якої є невразливість перед зовнішнім впливом протягом усього терміну використання.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Дерево
Колір
  • Коричневий
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».